музика за лупо
музика за лупо
искам да си сложа музика на лупото...има колонки само отпред,а и няма хубав бас...мислих да си сложа елипси,обаче не разбирам много от музика...може ли някои да ми помогне в избора!?
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: музика за лупо
hrisitoo написа:искам да си сложа музика на лупото...има колонки само отпред,а и няма хубав бас...мислих да си сложа елипси,обаче не разбирам много от музика...може ли някои да ми помогне в избора!?
зависи колко пари искаш да похарчиш и какво качество търсиш
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
hrisitoo написа:искам да си сложа музика на лупото...има колонки само отпред,а и няма хубав бас...мислих да си сложа елипси,обаче не разбирам много от музика...може ли някои да ми помогне в избора!?
Първо добре дошъл или дошла в клуба

ами нямам много парички...само 200лв имам .... искам да имам колонки и отзад(моита има само отпред) и може би някакав усилвател...не разбирам от музика и затова незнам колко парички ми трябват

- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Ако искаш и усилвател работата става малко по сложна, поради вероятната липса на инсталация за усилвател... не че е кой знае колко скъп един комплект кабели(30-40лв) но ще трябва и да се прекарат..
Имай на предвид, че един свестен усилвател за две елипси е поне 150лв + още поне 100лв за елипси и цената отива на около 200лв с кабелите за усилватела...
Ако плейъра ти е добър има вероятност да останеш много доволна и без да се слага усилвател, за това трябва да кажеш какъв е той...
Имай на предвид, че един свестен усилвател за две елипси е поне 150лв + още поне 100лв за елипси и цената отива на около 200лв с кабелите за усилватела...
Ако плейъра ти е добър има вероятност да останеш много доволна и без да се слага усилвател, за това трябва да кажеш какъв е той...
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
до колкото знам SONY имат много калпави четци и не четът хубаво дисковете
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
koby написа:до колкото знам SONY имат много калпави четци и не четът хубаво дисковете
това какво общо има с говорителите и усилватела?
Иначе, да като позагреят и почват да подбират дисковете... но за тези пари толкова...
- koby
- DarkSidE of The WorlD
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rollin написа:koby написа:до колкото знам SONY имат много калпави четци и не четът хубаво дисковете
Иначе, да като позагреят и почват да подбират дисковете... но за тези пари толкова...
ето такова има
hrisitoo написа:SONY CDX-GT20
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
koby написа:rollin написа:koby написа:до колкото знам SONY имат много калпави четци и не четът хубаво дисковете
ето такова имаhrisitoo написа:SONY CDX-GT20
BTW SONY CDX-GT20 няма изходи за усилвател

- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
koby написа:rollin написа:koby написа:до колкото знам SONY имат много калпави четци и не четът хубаво дисковете
ето такова имаhrisitoo написа:SONY CDX-GT20
ама то така или иначе парите не достигат за усилвател... слагат се едни хубави елипси и всичко свършва

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”