Здравейте колеги,
Днес на път за работа си пуснах СД-то тръна,свири около 1 минута и спря.Свети си песента си върви но нищо не се чува,иначе съба и усилватела си работят.Не е от кабелите прегледах ги и бушон не е.
Модела на СД-то е KD-S891R

Проблем със CD JVC
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Проблем със CD JVC
Ikov_VR написа:Здравейте колеги,
Днес на път за работа си пуснах СД-то тръна,свири около 1 минута и спря.Свети си песента си върви но нищо не се чува,иначе съба и усилватела си работят.Не е от кабелите прегледах ги и бушон не е.
Най-вероятно му е изгоряло стъпалото.
Какви говорители си вързал на него и някаде кабелите допирали ли са се?
- Ikov_VR
- Автомобил: Vw Passat b5.5
- Двигател: AVF
- Контакти:
misho_golfa написа:Ikov_VR написа:Здравейте колеги,
Най-вероятно му е изгоряло стъпалото.
Какви говорители си вързал на него и някаде кабелите допирали ли са се?
Ами говорителите немога да ти кажа каква марка са ама някакви силнички бяха.Иначе колата си дойде със това СД немисля че някаде са се допирали.
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Нормално е да замине крайното стъпало на JVC...лошото е, че дори и да е гаранционно не ги оправят
- Ikov_VR
- Контакти:
Днес го оправиха беше му изгорял интеграла
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
rollin написа:Нормално е да замине крайното стъпало на JVC...лошото е, че дори и да е гаранционно не ги оправят
Колега искаш да кажеш че стъпалата са им гадни ли? Защото бях намислил да взимам JVC. На колегата са му го оправили?

- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Skruji написа:rollin написа:Нормално е да замине крайното стъпало на JVC...лошото е, че дори и да е гаранционно не ги оправят
Колега искаш да кажеш че стъпалата са им гадни ли? Защото бях намислил да взимам JVC. На колегата са му го оправили?
Ами сам си прави сметка.... Един приятел работи в магазин за караудио дето продават JVC и Нео и др...
Каза, че JVC много по често се връщали за ремонт... едно време аз имах JVC и като му изгоя крайното стъпало от нищото го занесох в сервиза на Технополис понеже беше гаранционно и ми казаха, че нямало гаранция за крайното стъпало...
За това сега в моя магазин продавам плейъри само на Pioneer и Kenwood
- Skruji
- Двигател:
Отказах се от JVC-то, досега 3 JVC-та съм имал и съм доволен, но новите им модели май са некачствени. Kenwood нещо не ме кефят на дизайн, пък Pioneer всеки вика това е най доброто, това си вземи, ама са ми скъпи с USB и зелено осветление. Има един пъвра или втора серия беше, ако е Pioneer поне четвърта да е. Май Sony 620 е компромисния избор, поне знам че са здрави и не създават ядове.
- Ikov_VR
- Контакти:
аз вече 2 години ползвам Pioneer
и съм си много доволен от него но просто ми писна,а и този си беше със колата иначе съм крайно недоволен от него.

- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Вие изкарахте JVC по-черно от дявола. Аз имам второ KD G351, понеже първото ми го откраднаха. Не се поколебах да си купя веднага същото. Доволен съм.
- Skruji
- Двигател:
Skruji написа:... досега 3 JVC-та съм имал и съм доволен, но новите им модели май са некачествени....
Аз не казвам че не са добри, ама пустия прехвален Pioneer, който няма копчета за запаметяване на радио и за да го настроиш трябва магистратура да имаш, и той не ми харесва. Какво да си взема?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”