Navi карти за Passat b5

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Yordan.Savov
Автомобил:
Двигател:

Navi карти за Passat b5

Мнениеот Yordan.Savov » Чет 10 сеп 2009 18:11

Здравейте колеги,

от скоро имам пасат б5 (1.9,116 к.с.,дисел,комби,края на 1999) и тепърва го разучавам.Та проблема е следният: Имам това нави на снимката и чесно да си призная нищо не разбирам от нея защтото ми е първа кола с навигация.В нея има само един диск в който има карти за германия и за италия и искам да попитам къде мога
да си намеря още карти защото ми предстой пътуване до германия и искам да я ползвам ако е възможно.
Благодаря ви предвърително и се извинявам ако нещо съм нарошил правилата на форума но съм още начинаещ.

Потребителски аватар
vwtaz
Автомобил: Passat 3BG
Двигател: AVF

Re: Navi карти за Passat b5

Мнениеот vwtaz » Съб 12 сеп 2009 10:36

За тая навигация може да намериш карти само при официалните дилари на VW.Произвежда ги Телеатлас,но за съжаление за източна Европа не се намират.Цената е около 450 евро за диск.Аз имам по стария модел навигация но блокитра и се разделих с нея.Погледни темата "GPS RNS MCD Блокирал след смяна на акумулатор.".Ако си по упорит може и да намериш карти в нета.

Потребителски аватар
Scarchu
Автомобил: Black
Двигател: with internal combustion
Контакти:

Re: Navi карти за Passat b5

Мнениеот Scarchu » Вто 15 сеп 2009 9:57

Колега, не се тормози - Карта на България, освен обща, няма да намериш дори и при дилърите на ФВ. Вече 5 години търся и няма и няма...

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”