Питане за проблем с Sony x-plod
-
- Автомобил:
- Двигател:
Питане за проблем с Sony x-plod
Имам странен проблем с Cd - то като усиля до 15 -16 сидито исключва и като сменя бушона жсичко се управя ама за няколко дена и после пак същото
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Re: Питане за проблем с Sony x-plod
с какъв бушон си сега с колко ампера ако сложиш малко по голям би трябвало да стане
-
- Автомобил:
- Двигател:
ами стигнах до 30 ма пак мина няколко дена и почне да прикасва . Забражих да допалня че колоните са ми по силнички ако това е някаква пречка нз
- vwghost
- Автомобил: VW GOLF IV
- Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
- Контакти:
picaso написа:ами стигнах до 30 ма пак мина няколко дена и почне да прикасва . Забражих да допалня че колоните са ми по силнички ако това е някаква пречка нз
picaso "30 ма" да не означава 30 А {ампера}

- GTIsound
- Автомобил:
- Двигател:
Колега бъркаш нещо 30А няма как да стопи, най-малко пътеките няма да ирдържат. Премери всеки еидн от 8те кабела за колоните спрямо маса!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега вържи си CD-то на сигурен плюс. Ако не, вързваи директно към, плюса на акомулатора. С кабел, с подходящо сечение. И както писата другият колега, си провери масата, щото ако, е слаба ще ти греее плюса цял живот
. Колоните трябва да са с една-трета по-мощни от усилватела. Тоест ако единият ти канал на CD-to е с мощност 45W. Колонката да е 60W, щото, ако е по-мощна пак става висока консумация, от там голямо греене, на кабелите. И само негативни проблеми. Това е, дано сме ти помогнали. Ама ако искаш всичко да ти е наред си вземи. SONY Xplod новичко. Ако имаш възможност де, вътре си има кабели и щипки, всичко изчислено. Това е от мене.

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
слагаш 4 или 6 квадрата кабел от акумулатора за "+" и за "-" същата квадратура(закачаш "-" някъде близо до цд-то , за някои болт здрав, които е към купето). на плюсовия кабел възможно най-близко до акумулатора слагаш друг предпазител.на цд-то трябва да ти е 10А,отпред сложи 20А.
И КОЕ ЩЕ МУ Е ДОБРЕ ?, ЕВРОБУКСАТА Е ПАК С ТЪНКИ ЗАХРАНВАЩИ КАБЕЛИ .
Hunter_man написа: Ама ако искаш всичко да ти е наред си вземи. SONY Xplod новичко. Ако имаш възможност де, вътре си има кабели и щипки, всичко изчислено. Това е от мене.
И КОЕ ЩЕ МУ Е ДОБРЕ ?, ЕВРОБУКСАТА Е ПАК С ТЪНКИ ЗАХРАНВАЩИ КАБЕЛИ .
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”