как се слагат елипси
как се слагат елипси
поръчах си елипси по един приател но сега се чуда как ще ги сложа защото поогледах отзад някои неща не ми станаха ясни.Ще трябва ли да режа ламарината под кората в елипсовидна ф
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как се слагат елипси
Зависи от колата...не си уточнил каква е.
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
приготвяй флекс ножовка и клещи(само да не ти останат в ръцете
)иначе без рязане няма да се размине

13см колони който да заместат Hertz DCХ690
Разглобих отзад кората рязах с ножицата ама нищо не направих само си скапах ламарината и се отказах да ги слагам.Имам си дупки отзад на кората 13см и ще си търса такива,та искам да ми препоръчате 13см колони който да се доближават максимално до възможностите на тези елипси чудех се за DCX 130 или DSK 130
А нещо по към 80-90лв нямали,щото почнах с бая пари да се връщам назад. Тези как са ? http://avitel-bg.com/for_the_mobile/spe ... ts-g1303i/
- karabakalov
- Автомобил:
- Двигател:
DLS товае за теб posting.php?mode=reply&f=12&t=157894#
Колеги сложих си елипсите преди около 2 седмици малко трудно ги наместих ама стана та искам да кажа че съм много доволен от тях като бас и като всичко. Обаче до като ги слагах и дойде комшията ала бала какво правиш и ми каза че като си объркал "+" и "-" в единия случай баса удра надоло а в другия на горе и ако удрал нагоре можело да скъса менбраната и уж гледа какво прави вика така са. Та имали нещо вярно в това?
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Wr450f написа:Колеги сложих си елипсите преди около 2 седмици малко трудно ги наместих ама стана та искам да кажа че съм много доволен от тях като бас и като всичко. Обаче до като ги слагах и дойде комшията ала бала какво правиш и ми каза че като си объркал "+" и "-" в единия случай баса удра надоло а в другия на горе и ако удрал нагоре можело да скъса менбраната и уж гледа какво прави вика така са. Та имали нещо вярно в това?
ако не са спазени + и - няма да има бас... или ще е в пъти по слаб
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
ако не са свързани правилно ще има по малко бас, и няма да свирят както трябва.Ако едната е свързана правилно а другата на обраткно , се получават взаимно гасящи се вълни, и става още по смачкано и не се чува добре. Когато са свързани правилно, баса си блъска навън , т.е. когато удари бас , мембраната изскача навън.
Но както и да ги вържеш не е страшно за самите говорители...
Но както и да ги вържеш не е страшно за самите говорители...
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”