GPS програма за Нокиа Н95
GPS програма за Нокиа Н95
Имам едно питане към хората, които си ползват GPS-а на телефона. Трябва да си кача някоя от програмите и карта към тях. Ако някой е по-запознат ще му бъда много благодарен ако помогне с някое линкче или по-подробно обяснение( като за начинаещ
) .

Re: GPS програма за Нокиа Н95
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=434
Само се регистрирай ,че без регистрация ,няма да виждаш линковете .
Само се регистрирай ,че без регистрация ,няма да виждаш линковете .

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ползвам Гармин на N82. Работи без проблем. Има доста карти, както за България, така и за Европа.
Благодаря ви за отговорите.
Много хора ме посъветваха за Гармина, но имало някакво заключване по сериен номер на мемори карта и не ми е много ясно как става.Ако сте наясно помагайте.

Много хора ме посъветваха за Гармина, но имало някакво заключване по сериен номер на мемори карта и не ми е много ясно как става.Ако сте наясно помагайте.

- staff
- Автомобил:
- Двигател:
Clv13 написа:Благодаря ви за отговорите.![]()
Провери във форума, който колегата по-горе ти е дал. Там имаше тема как да си отключиш Гармина по серийния номер на мемори картата. Става въпрос за ip-mart форума.
Още веднъж благодаря за бързите отговори.
Сега съм с някакви карти на нокия от официялния сайт ми ги сложи един приятел, а събота и неделя(като имам повече време) ще мъча и Гармина.

- s5501na
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ,ако имаш проблеми с Гармина пиши да помагам, ако трябва и стъпка по стъпка в скайпа 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”