Касетофон Blaupunkt Gamma
-
- Автомобил:
- Двигател:
Касетофон Blaupunkt Gamma
Здравейте. На служебният автомобил имаме касетофон Blaupunkt-werke VWZ1Z3Y9662804 Made in Portugal който като влезе колата в сервиз и са откачали акумулатора и следователно сега има код. Карах по спомени защото кодът бях го записал на листче а него съм го загубил. Въведохме два пъти грешен код и сега дава 2 SAFE и не може да се въвежда код. Четох че трябвало да го държа 1 час без захранване и щяло да ми даде пак да въвеждам обаче не става държах го цял ден и като го включа пак ми изписва 2 SAFE. Знам че тези касетофони по сериен номер не стават да се калкулира код а трябва да се чете паметта. Мисля че ще успея по спомени да налучкам кода само дали има начин да влезна в режим в който мога пак да въвеждам код. Имало някакъв начин по който се рестартирал и можело след грешно въведен код и рестарт да се въвежда веднага. Някой знае ли как става това??? Благодаря.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Касетофон Blaupunkt Gamma
Мерси много. Оставих го един час и се оправи вече дава да се въвежда обаче само ако мога да се сетя кога нещо 0719, 0759 неква такава комбинация беше ???? Със сигурност няма калкулатори за туй чудо?
REPLAY01 написа:Със сигурност няма калкулатори за туй чудо?
Можеш да бъдеш абсолютно сигурен ,че няма калкулатор за това чудо .
Ако не си спомняш кода ,занеси го някой да ти го разкодира .Ако не знаеш къде ,кажи от къде си ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Налучках го МЕРСИ много. Може да се изтрие темата.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”