Pioneer DEH 2020 настройки
- KneelSucker
- Автомобил:
- Двигател:
Pioneer DEH 2020 настройки
Проблема със CD-то е , че не ми помни настройките , като до коя песен е стигнало или какви настройки на еквилайзера съм променил.В упътването което имам с него , никъде не се споменава за подобни функции.На предишния голф нямах такав проблем , но когато го сложих в новия проблема се появи.В горния ляв ъгъл има 1 бутонче TA което мисля , че е за това , но и при ON и Оff на фукнцията нищо не се променя.Също така когато си направя настройките и махна ключа , след което отново го сложа си ги "помни" , но когато мине повече време мисля , отново започваме с начален.
-
- Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
- Двигател: PB 112 + 1P 98
Re: Pioneer DEH 2020 настройки
KneelSucker написа:Проблема със CD-то е , че не ми помни настройките , като до коя песен е стигнало или какви настройки на еквилайзера съм променил.В упътването което имам с него , никъде не се споменава за подобни функции.На предишния голф нямах такав проблем , но когато го сложих в новия проблема се появи.В горния ляв ъгъл има 1 бутонче TA което мисля , че е за това , но и при ON и Оff на фукнцията нищо не се променя.Също така когато си направя настройките и махна ключа , след което отново го сложа си ги "помни" , но когато мине повече време мисля , отново започваме с начален.
TA - това е информация за трафика(ако има такава).
Извади сидито и виж как ти е вързана евро буксата.
Жълтия кабел ти е за памет и трябжа да е вързан към постоянен + , а червеният за включване и трябва да е вързан след контакт. пробаи да им размениш местата.
иначе правилното връзване е това:
download/file.php?id=5135
- NIKeSh0
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Pioneer DEH 2020 настройки
Размени жълтия и червения .
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”