Тонколони за стена
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Тонколони за стена
Трябват ми 4 колони за стена. Около 100W. До 600лв /общо/. Харесах http://www.dekom.bg/index.php?page=prod ... 4b8a68b569 и исках да ги купя, но продавачите казаха, че категорично не ставали за стена. Щяло да се загуби качеството на звука
. Тъй като съм аудиоинвалид ги послушах, но сега нямам идея какво да купя за тези пари...дайте някакви идеи?

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Тонколони за стена
chefito написа:но продавачите казаха, че категорично не ставали за стена. Щяло да се загуби качеството на звука.
Ми по скоро ще им намалее баса защото басрефлекторния порт е на гърба на кутията. Кажи ся, Чефи, защо точно 4? Защо за стена? Кино ли ще се прави или мястото е кът? С какво ще се хранят?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:chefito написа:но продавачите казаха, че категорично не ставали за стена. Щяло да се загуби качеството на звука.
Ми по скоро ще им намалее баса защото басрефлекторния порт е на гърба на кутията. Кажи ся, Чефи, защо точно 4? Защо за стена? Кино ли ще се прави или мястото е кът? С какво ще се хранят?
Такаааа. Заведение. Продълговато е. 2 няма как. дъгло е 15 метра. Захранва се със 2 стъпала /свързани през еквилайзер/. Стъпалата са беринджер a500 и ИРНИ. Към ирнито са вързани 2 големи баса и се ползват за бас каси. Сега остава да се намерят тонколони за стената. НЕВЪЗМОЖНО Е ДА СЕ СЛОЖАТ ДРУГАДЕ!!! Инсталацията за 4-те тонколони е прекарана. а500 е 2x230W@4 ома. /свързани са диагонално или нещо такова и са станали 4x100W@8ома/.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Опа, сега те гледам, че си от Пловдив и ми светна крушката.
Райчев Инжинеринг
Пловдив "Гладстон" 11
GSM 0887 251 297
Човека с това се занимава и има огромен оказион с техника 2-ра ръка. Ще ти намери нещо истинско, а не като тези ширпотребски Пайнерки дето си ги гледал.
Райчев Инжинеринг
Пловдив "Гладстон" 11
GSM 0887 251 297
Човека с това се занимава и има огромен оказион с техника 2-ра ръка. Ще ти намери нещо истинско, а не като тези ширпотребски Пайнерки дето си ги гледал.
Има такова JAMO - за стена. Единия модел бяха по-малки /доста по-зле свирят/, другите по-големите са по-прилични. Едно време големия модел се казваше Jamo - "Art", а по-малкия Jamo - "Artina", обаче преди няколко години им смениха имената с номера и не ги помня.
Последно съм ги виждал в Техномаркет преди време. Ако искаш провери /ако не си свършил вече работа/. Цената беше около 180 лв. на бройка /не на чифт
/за по-големите.
Последно съм ги виждал в Техномаркет преди време. Ако искаш провери /ако не си свършил вече работа/. Цената беше около 180 лв. на бройка /не на чифт

-
- Автомобил:
- Двигател:
номера на ирнито е .......?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”