Blaupunkt bluetooth/usb iterface - работи ли добре?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
geordano
Автомобил: VW CC
Двигател:

Blaupunkt bluetooth/usb iterface - работи ли добре?

Мнениеот geordano » Нед 20 дек 2009 16:21

Здарвейте колеги,
някой да е виждал или пробвал това устройство.

Blaupunkt bluetooth/usb iterface
http://www.blaupunkt.com/us/7607545500_main.asp

пише че се свързва към изхода за CD changer и освен "свободни ръце" , просвирва МР3 файлове от USВ memory и се управлява от радиото на колата като CD changer.
Какво мислите - дали ще работи на VW радио ГАМА ?

sashot
Автомобил:
Двигател:

Re: Blaupunkt bluetooth/usb iterface - работи ли добре?

Мнениеот sashot » Сря 23 дек 2009 8:45

Ако става дума за модела, който се предлага в Техномаркет, няма да работи с Гамата, както и с останалите фабрично-вграждани във Фолксвагените ни апарати на Блаупункт. Устройството е предназначено за работа САМО с предлаганите в търговската мрежа "синьоточкови" приемници. За фабрично-вгражданите се предлага друго устройство, което на външен вид е абсолютно същото, но вероятно се различава по фърмуера. Двете устройства се означават от Блаупункт с различен индекс, едното беше ххх..500, другото ххх..550. Дискутирали сме го този въпрос във форума, потърси темата.
По някаква причина в англоезичната версия на сайта на Блаупункт е показано само устройството тип 550. В немскоезичната са показани и двете.
Вариантите за това Гамата ти да просвири МП3-ки са или да си поръчаш от Германия подходящото устройство или да ползваш xcarlinк.
Имам съмнения, че устройство тип 500 може да се рефлашне с фърмуер за 550 и да проработи с фабрично вграждан във ФВ Блаупункт, но не знам доколко са основателни.

Колкото до блутута, не ти препоръчвам да използваш вариант, в който той е включен във входа за чейнджъра, защото това означава, че "свободни ръце" ще имаш само когато слушаш МП3-ки, респ. дискове от CD-чейнджъра, ако имаш такъв, но не и когато си на радио например.

Slartie
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slartie » Пет 22 яну 2010 22:15

ползвам варианта за VW повече от една година.
проблеми няма, купих го от ибей.
ако някой има въпроси- да ми пише ЛС.
работи безупречно, без почти никакви заблежки:)
най ме дразни че не може да ми свали тел. книга от нокията и че не ми изписва имена като ми званят, а само номера

Потребителски аватар
geordano
Автомобил: VW CC
Двигател:

Мнениеот geordano » Пет 29 яну 2010 15:21

донесоха ми Blaupunkt bluetooth/usb iterface.
нооооо се оказа че не е това което е за VW GAMMA. :banghead:

продавам го - ако някой се интересува - на ЛС
Видях го колко струва в ТЕХНОМАРКЕТ Бурсас - давам го с 15% надолу

tsvee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tsvee » Нед 31 яну 2010 15:47

Здравейте колеги.Аз съм нов във форума и искам да се извиня че ще ползвам темата за един мой проблем.Преди 2 дена си купих от техномаркет BLAUPUNKT NEW ORLEANS MP58. Монтирах го сам.Свиреше си добре дори като го увеличавах :lol: Но на втория ден като го увеличих над 25(мах 50)ми изписа надпис TELEPHONE. Упътването го изядох с кориците и там пише само че когато към него е вързан телефон и има входящо повикване се намаля.При включване и изключване се оправя 1 от 20 пъти рестарта не помага..Най-сигурното е да го изключа за час два..А аз исках само да свири :banghead: Ако някой може да помогне с някакви предложения..

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”