Преминаване от vw gamma към MFD
Преминаване от vw gamma към MFD
В момента съм с vw gamma със cd changer и някакъв Digital sound paket. Тези неща на снимката. Искам да си сложа MFD (голямата навигация). Въпросите са ми няколко: Трябва ли нещо да се преправя, или само трябва да ги сменя? Ще ми работи ли ченджъра? Трябва ли да се добавят някакви други антени и подобни работи? Въобще, ако някой е правил подобна интервенция да ми обясни точно всичко. Знам, че няма карти за българия и е почти безмислено, но кефа цена няма 

Re: Преминаване от vw gamma към MFD
Колега, както правилно си се ориентирал - няма много смисъл от тази операция. Няма карти за България и не чете CD-та. И най-важното - като магнит за крадците са тези навигаций. Но ако твърдо си се решил:
- не трябва да преправяш нищо. Само щракваш буксите на кабелите;
- няма да имаш sound пакета;
- ще ти работи чейнждъра;
- трябва да си сложиш GPS антена. Не зная колко струва, но е бая играчка да я прокараш до отзад. Не е трудно, по-скоро трудоемко;
- ще ти трябва и нова средна конзола. Около 250лв чисто нова.
Погледни китайските навигаций. Доста по добър вариант е. Блутуут, работещи карти, Mp3, TV и още куп глезотий за относително същите пари.
- трябва да си сложиш GPS антена. Не зная колко струва, но е бая играчка да я прокараш до отзад. Не е трудно, по-скоро трудоемко;
Погледни китайските навигаций. Доста по добър вариант е. Блутуут, работещи карти, Mp3, TV и още куп глезотий за относително същите пари.
mi_ho написа:Колега, както правилно си се ориентирал - няма много смисъл от тази операция. Няма карти за България и не чете CD-та. И най-важното - като магнит за крадците са тези навигаций. Но ако твърдо си се решил:
Благодаря за изчерпателния отговор, това с конзолата ме разубеждава. Аз си мислех, че направо ще влезе.
- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”