Една добра /и силна/ музика .... в Голф!

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Една добра /и силна/ музика .... в Голф!

Мнениеот °niksi° » Сря 05 апр 2006 0:24

Количката е на един колега с който всеки ден си пием кафето, но не може да дойде на среща тъй като Неделя бачка във въпросното кафе. Ето за какво става дума, но друго си е да се чуе, а най-лошо става ако си вътре в колата.

Изображение

1600W :screwy
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 05 апр 2006 0:32

Въх имах абсолютно същото стъпало на Ланзар 1600вата ама и него го продадох заедно с едно буферче 306ДВЦ като всичко останало :oops: , даже не ги и монтирах на колата.

Нещо ни са кефа на силна музика виждаш какви са страничните ефекти :Mr Green Fun

басчето 15ка ли е

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 05 апр 2006 0:46

15-ка е басчето.
Аз затова писах .... "и силна" защото и аз не се кефя много на силната музика, но при колегата звукът е страхотен.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 05 апр 2006 11:49

как ли му седи задния джампросто се чудя дали се използва пълна мощност на тоя дзвер

Потребителски аватар
RaZU
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот RaZU » Сря 05 апр 2006 12:00

а какъв е говорителя ако не тайна :?: :)

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Сря 05 апр 2006 12:09

Lanzar... :roll:

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 05 апр 2006 18:10

lilo_stich написа:как ли му седи задния джампросто се чудя дали се използва пълна мощност на тоя дзвер
Имам един познат с музика за 800 лева-а това си е направо ентри левъл-та вече недочува леко :lol: А тази като я гледам за 2000 горе-долу :shock мога само да предполагам к,ва дискотека е!

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 05 апр 2006 23:05

веселин написа:А тази като я гледам за 2000 горе-долу :shock мога само да предполагам к,ва дискотека е!

Ти мъ уби........ бре как ги преценяваш, ама си прав горе-долу..
Значи отзад на вратите е пак със някакви Lanzar и на таблото също, бе ку не се лъжа 6 колонки са май.
Като цяло много читаво свири особенно като не е усилено мног звука е страхотен щото вече като се усили става нечовешко, а и аз не съм чак такъв любител на силната музика.

Потребителски аватар
_WV_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _WV_ » Чет 06 апр 2006 8:30

незнам щом се кефите на "тва"...но заповядайте на 23 юни пред зала фестивална :wink:

Потребителски аватар
DEKSTAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DEKSTAR » Чет 06 апр 2006 12:36

И аз не съм голям любител на силната музика но просто ми харесва как изглежда :applause: .И явно собственика на колата е много запален на тема музика.

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Чет 06 апр 2006 12:55

°niksi° написа:
веселин написа:А тази като я гледам за 2000 горе-долу :shock мога само да предполагам к,ва дискотека е!

Ти мъ уби........ бре как ги преценяваш, ама си прав горе-долу..
Значи отзад на вратите е пак със някакви Lanzar и на таблото също, бе ку не се лъжа 6 колонки са май.
Като цяло много читаво свири особенно като не е усилено мног звука е страхотен щото вече като се усили става нечовешко, а и аз не съм чак такъв любител на силната музика.
Ники поназнайвам за аудио-видеото някой неща!Много пари е тая краста,ама и голям кеф!После някой нещо ти говори а ти само:А.....а к,во каза.....! :lol: :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 06 апр 2006 13:15

_WV_ написа:незнам щом се кефите на "тва"...но заповядайте на 23 юни пред зала фестивална :wink:

Lanzar като марка не са нищо особено даже цените им са едни от най-ефтините от читавите марки, но тук зависи вече колко човек е вманиачен и какви пари може да отдели. Конфигурацията на човека не е лоша, но не и нищо особено.

Лично аз предпочитам за сумата ХХХХлв. да си направя възможно най-качествената конфигурация, а някои хора предпочитат възможно най-силната и не ги интересува какви си отделните компоненти важното е "дъни" яко :) . Но различни хора разлини идеали.
На мен качесвени компоненти отпред 40-50W, коаксиални отзад 60-80W,и четири канален усилвател 4х100 или 4х75 да речем са ми напълно достатъчни и предполагам, че свирят по-читаво от моноблок Тъндър + бас Тъндър + 6 измислени колони + LG

Имам един съсед на, които му продадох част от мойте неща та човека, ако ви кажа какво е направил ще се смеете, вързал е към хед юнита некво сони дето май е 4Х12 елипси Пайнер и буфер, без спъпало резултат а е смешен, думка супер смешно, казах му да си купи усилвател и момчето скоро ще го направи, че така се излага.

Потребителски аватар
_WV_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _WV_ » Чет 06 апр 2006 20:07

кар аудиото е много сложна работа :!: с годините се придобиват знания и опит,които комбинирани с достатъчно финанси,могат да направят наистина нещо качествено :wink: при мен предната линия е 4х50вт рмс/компоненти/задната е 2х70 и бас 1х500рмс=840вт рмс-с тази разлика,че свири наистина качествено :!: :wink: та затова казвам за 23 юни-зала фестивална-ще има какво да се види и чуе :wink:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 06 апр 2006 20:43

_WV_ написа:...с тази разлика,че свири наистина качествено

долавям нотка на съмнение в думите ми или ......
може и да си прав, на мене ми дреме на .... дали ше си ги мерите или не.
Ей мама му некой прави нещо хубаво и винаги ще се намери някой да каже "Мойто е по-добро". Ама и аз кво се връзвам - просто исках да покажа една музика и толкова.

Потребителски аватар
_WV_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _WV_ » Чет 06 апр 2006 20:47

никой не те обижда :( просто елате на 23 :wink:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”