Колеги, разлгедах темите из форума, но поне това, което видях не ми свърши особенна работа. Става въпрос за мой приятел, който кара тир и работи в Австрия. Има навигация, но картата е от 2006 година и иска да му помогна да инсталираме нова, за да не дава 100 евро (или не знам точно колко струва). Имам няколко конкретни въпроса.
- Коя карта ще бъде най-подходяща за него? (http://btjunkie.org/search?query=garmin).. евентуално от тези, кара из цяла Европа.. Австрия, Франция, Испания.. навсякъде.
- Как да инсталирам новата карта .. трябва ли да изтрия старата или мога на СД карта да инсталирам новата (евентуално ако не стане да остане поне старата..).
- От къде да изтегля карта (ако не от този линк горе) и unlock-ър за картата?
- Всичко в картата, която инсталирам ли е вградено (звук, ограничения, предупреждения..) или зависи от GPS-а?
Благодаря предварително за помощта!
Веско
П.С. Може би забравих няколко въпроса, но ще допълня темата като се сетя..

Малко помощ за нова карта на Гармин Nuvi
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малко помощ за нова карта на Гармин Nuvi
BECK0 написа:Колеги, разлгедах темите из форума, но поне това, което видях не ми свърши особенна работа. Става въпрос за мой приятел, който кара тир и работи в Австрия. Има навигация, но картата е от 2006 година и иска да му помогна да инсталираме нова, за да не дава 100 евро (или не знам точно колко струва). Имам няколко конкретни въпроса.
- Коя карта ще бъде най-подходяща за него? (http://btjunkie.org/search?query=garmin).. евентуално от тези, кара из цяла Европа.. Австрия, Франция, Испания.. навсякъде.
- Как да инсталирам новата карта .. трябва ли да изтрия старата или мога на СД карта да инсталирам новата (евентуално ако не стане да остане поне старата..).
- От къде да изтегля карта (ако не от този линк горе) и unlock-ър за картата?
- Всичко в картата, която инсталирам ли е вградено (звук, ограничения, предупреждения..) или зависи от GPS-а?
Благодаря предварително за помощта!
Веско
П.С. Може би забравих няколко въпроса, но ще допълня темата като се сетя..
последната е гармин 2010NT EUROPE има я готова отключена.
За вски случай местиш тази която е сега някъде на хардиска.
Отделно ,ако ти е истински гармина(сегашият) може да си направиш актуализация от сайта на гармин

Ако имаш проблеми с отключването,ползвай jetmouse за целта

- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Сегашният е истински.. както е купен GPS-а преди две години, не му е пипано нищо... значи евентуално може и да се актуализира в сайта, без да се налага да качвам нова карта. Ако някой има интересни линкове по въпроса мога да прочета и в други сайтове!
Поздрави,
Веско
Поздрави,
Веско
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
еее,
влизай в сайта на гармин.Прави регистрация.Виж дали няма актуализация на софт. ,после гледай каква карта ще ти каже ,че има вмомента за твоето устройство
Съвети,мнения,пояснения и помощ тук ,но ако не се оправиш,има и други места
п.п.
Неказваш какво е нувито
влизай в сайта на гармин.Прави регистрация.Виж дали няма актуализация на софт. ,после гледай каква карта ще ти каже ,че има вмомента за твоето устройство

Съвети,мнения,пояснения и помощ тук ,но ако не се оправиш,има и други места

п.п.
Неказваш какво е нувито

- BECK0
- Двигател:
Благодаря колега за бързите отговори! Казах на моя човек да провери точно кой беше Гармин-а, по мой спомен Нуви 240 или 260, но може да бъркам. Ще разгледам линка, който си дал и ако се наложи още помощ ще питам 
Поздрави,
Веско

Поздрави,
Веско
- BECK0
- Двигател:
Колеги всичко мина тип-топ. Без проблеми качих картата, като се пробва и на път ще си проличи има ли подобрения.
Ето и инструкции, които намерих и много ми помогнаха..
http://hyundai-coupe.com/forum/index.php?topic=1043.0
Ето и инструкции, които намерих и много ми помогнаха..
http://hyundai-coupe.com/forum/index.php?topic=1043.0
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”