mp3 DAEWOO agc 5280 - някой собственик да изкаже мнения ?!?
- dvanew
- Автомобил: VW Sharan 2005
- Двигател: ASZ
mp3 DAEWOO agc 5280 - някой собственик да изкаже мнения ?!?
http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09018547 това е музинката,завладя ме най вече това че има слотове за SD карта и USB!!! Oчаквам сериозни отзиви от евентуалните собственици на такова МП3 !!! Благодаря предварително!!!
- cooperworks
- Автомобил:
- Двигател:
Имам такова от около седмица (доста ме е яд, че на следващия ден след като го взех, пуснаха промоцията с 30 лева намаление, мамка му и прасе!) и засега съм доволен, защото е точно тва, което търсех - непретенциозно, относително (мамка му и прасе!) евтино апаратче с USB-вход и възможност за възпроизвеждане на MP3.
Кво да ви кажа... Свири. Изглежда прилично. Всичко си му бачка. Единственото, което не съм пробвал е слота за SD-картата и не ме интересува, щото такива не ползвам, но USB-входа е суперудобен - ръчкаш флаша и свириш! Лично за мен ако имаше начин да няма CD-плейър и да е на половин цена, щеше да е идеален.
Качеството на звука е... абе определено е доста далеч от върха, но се чува.
Аз го ползвам в комбинация с елипси Blaupunkt BGx 693 и считам, че като за в кола е нормално. Повече - в къщи...
Кво да ви кажа... Свири. Изглежда прилично. Всичко си му бачка. Единственото, което не съм пробвал е слота за SD-картата и не ме интересува, щото такива не ползвам, но USB-входа е суперудобен - ръчкаш флаша и свириш! Лично за мен ако имаше начин да няма CD-плейър и да е на половин цена, щеше да е идеален.

Качеството на звука е... абе определено е доста далеч от върха, но се чува.

- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
една колежка си зе такоа и е доста дуволна (поне засега)
... у метро пак така с усб и карта има на Нипон и цената беше около 170 кинта (май) - струа ми са, че деу-то е кат че ли една идея по-добро (като изключим тва че за да хакнеш цдто треа да отвориш панела, кат на пионерите - мен лично тва малко ма дразни) ... от друга страна Крумчу Змеев ми разпрааше че Нипон е яка джапенска фирма за електроника, ама специалну тва цдфонче малко на външен вид ... как да кажа, пък и при таз цена малку, малку ... понамисирсва
... малко извън темата да са почуда тъй наречените гиганти производители де още блеят та не пускат масово подобни системи, при все, че такиа флаш памети и карти има от ебем си колко години (то май всъшнус май имат некви цдфончета ама за луди кинти) ...
... но ако се върнем на темата и аз се замислам да си купа некво такоа за тия кинти си е напрау шестичка оптиката и да се скапе бързу боли ма водомера хакам усбто и нема ни прескачане ни ерори абе нищу
... само ше вида сонито колко още ше изкара
... у метро пак така с усб и карта има на Нипон и цената беше около 170 кинта (май) - струа ми са, че деу-то е кат че ли една идея по-добро (като изключим тва че за да хакнеш цдто треа да отвориш панела, кат на пионерите - мен лично тва малко ма дразни) ... от друга страна Крумчу Змеев ми разпрааше че Нипон е яка джапенска фирма за електроника, ама специалну тва цдфонче малко на външен вид ... как да кажа, пък и при таз цена малку, малку ... понамисирсва

... малко извън темата да са почуда тъй наречените гиганти производители де още блеят та не пускат масово подобни системи, при все, че такиа флаш памети и карти има от ебем си колко години (то май всъшнус май имат некви цдфончета ама за луди кинти) ...
... но ако се върнем на темата и аз се замислам да си купа некво такоа за тия кинти си е напрау шестичка оптиката и да се скапе бързу боли ма водомера хакам усбто и нема ни прескачане ни ерори абе нищу

- Memo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам подобно то много време вече, USB-то ми е адски удобно щото винаги си мъкна Флаша с мен и кат ми писне трия и слагам нови песнички. Лошото е че антишокът му, ако има такъв въобще, е много зле, на CD по неравен път, паваж, седи и гледай мача, прескача като невидяло. С флаша няма такива проблеми.
А и да ви кажа, че ако минете през някоя по стабилна дупка и панела пада
Иначе за тия пари екстрите които предлага и свирнята са идеални.
А и да ви кажа, че ако минете през някоя по стабилна дупка и панела пада

Имам нещо подобно от Техномаркет и монтирано в Тояга -
първото беше изгоряло и веднага го смениха в магазина май Daewoo 3101 - ако се опитваш да го монтираш сам изгаряш ти
Прекрасно, непретенциозно, само антишокът му за MP3-ки не е читав.
USB-to си работи без проблем, това лято ще опитам и mmc-to. Дефект на монтажа - така са го свързали в Тояга, че кат ого изключиш дърпа 30 mA и за да не пипам по монтажа свързах предпазител с изключване на мастото на фабричния —POLO 1.4 96
А самота радио има два плюса - единият и само з а паметта, другият за радиото.
първото беше изгоряло и веднага го смениха в магазина май Daewoo 3101 - ако се опитваш да го монтираш сам изгаряш ти
Прекрасно, непретенциозно, само антишокът му за MP3-ки не е читав.
USB-to си работи без проблем, това лято ще опитам и mmc-to. Дефект на монтажа - така са го свързали в Тояга, че кат ого изключиш дърпа 30 mA и за да не пипам по монтажа свързах предпазител с изключване на мастото на фабричния —POLO 1.4 96
А самота радио има два плюса - единият и само з а паметта, другият за радиото.
- Crunk_Style
- Автомобил:
- Двигател:
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:

Искам да питам аз нещо .. примерно имам Сони-Ериксон В800и .. и какво правя.. картата на телефона ми я намира като усб девайс на Уиндоуса като вържа телефона с УСБ.. въпроса ми е такъв дали ЦД-то ще моунтне и телефона както УСБ хдд-то ?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”