mp3 DAEWOO agc 5280 - някой собственик да изкаже мнения ?!?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
dvanew
Автомобил: VW Sharan 2005
Двигател: ASZ

mp3 DAEWOO agc 5280 - някой собственик да изкаже мнения ?!?

Мнениеот dvanew » Сря 12 апр 2006 9:56

http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09018547 това е музинката,завладя ме най вече това че има слотове за SD карта и USB!!! Oчаквам сериозни отзиви от евентуалните собственици на такова МП3 !!! Благодаря предварително!!!

Потребителски аватар
RaZU
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот RaZU » Сря 12 апр 2006 14:32

и дизайна му не е лош
Изображение

Потребителски аватар
dvanew

Мнениеот dvanew » Сря 12 апр 2006 15:15

:) Интересуват ме некакви мнения отзиви никой ли не е чувал? Иначе видимо за мен наистиона не е толкова зле!!!

Потребителски аватар
pampy_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pampy_mc » Сря 12 апр 2006 16:16

И аз мисля да си го закупя защото цената е доста примамлива :lol:

Потребителски аватар
dvanew

Мнениеот dvanew » Чет 13 апр 2006 15:01

:arrow:

Потребителски аватар
cooperworks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cooperworks » Пет 14 апр 2006 20:30

Имам такова от около седмица (доста ме е яд, че на следващия ден след като го взех, пуснаха промоцията с 30 лева намаление, мамка му и прасе!) и засега съм доволен, защото е точно тва, което търсех - непретенциозно, относително (мамка му и прасе!) евтино апаратче с USB-вход и възможност за възпроизвеждане на MP3.

Кво да ви кажа... Свири. Изглежда прилично. Всичко си му бачка. Единственото, което не съм пробвал е слота за SD-картата и не ме интересува, щото такива не ползвам, но USB-входа е суперудобен - ръчкаш флаша и свириш! Лично за мен ако имаше начин да няма CD-плейър и да е на половин цена, щеше да е идеален. :D

Качеството на звука е... абе определено е доста далеч от върха, но се чува. :D Аз го ползвам в комбинация с елипси Blaupunkt BGx 693 и считам, че като за в кола е нормално. Повече - в къщи...

Потребителски аватар
dvanew

Мнениеот dvanew » Пон 17 апр 2006 22:08

:) мерси !!! Мислех че доста повече отговори ще получа!!! Късмет на всички!!!

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пет 12 май 2006 10:04

Я да повдигна тази тема има ли нови собственици на този модел да споделят мнение в момента пак е 159 камъка :cry: няма промоция.

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Пет 12 май 2006 10:41

една колежка си зе такоа и е доста дуволна (поне засега)

... у метро пак така с усб и карта има на Нипон и цената беше около 170 кинта (май) - струа ми са, че деу-то е кат че ли една идея по-добро (като изключим тва че за да хакнеш цдто треа да отвориш панела, кат на пионерите - мен лично тва малко ма дразни) ... от друга страна Крумчу Змеев ми разпрааше че Нипон е яка джапенска фирма за електроника, ама специалну тва цдфонче малко на външен вид ... как да кажа, пък и при таз цена малку, малку ... понамисирсва ;)

... малко извън темата да са почуда тъй наречените гиганти производители де още блеят та не пускат масово подобни системи, при все, че такиа флаш памети и карти има от ебем си колко години (то май всъшнус май имат некви цдфончета ама за луди кинти) ...

... но ако се върнем на темата и аз се замислам да си купа некво такоа за тия кинти си е напрау шестичка оптиката и да се скапе бързу боли ма водомера хакам усбто и нема ни прескачане ни ерори абе нищу ;) ... само ше вида сонито колко още ше изкара

Потребителски аватар
Memo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Memo » Вто 30 май 2006 18:38

Аз имам подобно то много време вече, USB-то ми е адски удобно щото винаги си мъкна Флаша с мен и кат ми писне трия и слагам нови песнички. Лошото е че антишокът му, ако има такъв въобще, е много зле, на CD по неравен път, паваж, седи и гледай мача, прескача като невидяло. С флаша няма такива проблеми.
А и да ви кажа, че ако минете през някоя по стабилна дупка и панела пада :lol: Иначе за тия пари екстрите които предлага и свирнята са идеални.

hbnv

Мнениеот hbnv » Пон 03 юли 2006 10:02

Имам нещо подобно от Техномаркет и монтирано в Тояга -
първото беше изгоряло и веднага го смениха в магазина май Daewoo 3101 - ако се опитваш да го монтираш сам изгаряш ти

Прекрасно, непретенциозно, само антишокът му за MP3-ки не е читав.

USB-to си работи без проблем, това лято ще опитам и mmc-to. Дефект на монтажа - така са го свързали в Тояга, че кат ого изключиш дърпа 30 mA и за да не пипам по монтажа свързах предпазител с изключване на мастото на фабричния —POLO 1.4 96

А самота радио има два плюса - единият и само з а паметта, другият за радиото.

Потребителски аватар
Crunk_Style
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Crunk_Style » Сря 05 юли 2006 17:12

4ove4e ako iska6 djangar zimai i begai ako iska6 ka4estvo i sila ne barai tam molq te zemi si edno pioneer-4e za 200 leva i 6te si mn dovolen. garantiram :wink:
mod edit: DragoGT
ТУК СЕ ПИШЕ И ЧЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ!
прочети правилата

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 05 юли 2006 21:51

:офф ДрагоГТ в правилата никаде не пише че трябва да се чете на български :)

Искам да питам аз нещо .. примерно имам Сони-Ериксон В800и .. и какво правя.. картата на телефона ми я намира като усб девайс на Уиндоуса като вържа телефона с УСБ.. въпроса ми е такъв дали ЦД-то ще моунтне и телефона както УСБ хдд-то ?

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 06 юли 2006 8:44

Vizor написа::офф ДрагоГТ в правилата никаде не пише че трябва да се чете на български :)
?

ОФФ: Съвсем правилно колега, Драго за :smackbum :jerk си mhihi mhihi mhihi

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”