пасат б5 орегинален касетофон,усилвател буфер
пасат б5 орегинален касетофон,усилвател буфер
Здравейте колеги,въпросат ми е следниа,имам орегинален касетофон,с изход за чеинджър...искам да си сложа усилвател и буфер,но дали този орегинален касетофон има такъж изход за усилвателя,или чеинджара има такъв изход,нямам чейнджар сложен да уточня,и нз какво да правя,помагайте ако можете,благодаря ви!!! 

- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: пасат б5 орегинален касетофон,усилвател буфер
Ако оригиналния ти касетофон няма тези,оградените неща на снимката забрави за усилвател.
.Чейнджърите по принцип нямат изходи за усилвател.Re: пасат б5 орегинален касетофон,усилвател буфер
още не съм отварял отзад,но ще гледам да го направя,имам колата от няколко дена и за това така,благодаряти
-
- Автомобил:
- Двигател:
Погледни какъв модел е касетофона ти и го напиши тук. Или го снимай и сложи снимка, за да се ориентираме. Изходът не е задължително да е на чинчове, има и други варианти. Освен това, може да подадеш на входа на усилвателя и сигнал от изхода за колоните, ако усивателят има високоволтов вход, или евентуално през резистивен делител, ако е само със стандартен. Разбира се, в този случай качеството на звука малко ще пострада.
Имай предвид, че орЕгенален се пише и произнася с И - орИгинален. А онова нещо с басовия говорител в багажника не се нарича буфер, а уфер, субуфер или суббас. Буфери имат вагоните и локомотивите.
Имай предвид, че орЕгенален се пише и произнася с И - орИгинален. А онова нещо с басовия говорител в багажника не се нарича буфер, а уфер, субуфер или суббас. Буфери имат вагоните и локомотивите.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако си с гама 5 със сигурност поддържа.Само че трябва една преходна букса която се включва отзад в гамата и на другия си край вади 4 чинча за изход за усилвател и ремоте за усилвателя . Ако те интересува нещо повече драсни едно лично.Имам и схема на гама5 на изходите отзад на касетофона.
малко по късно ще ти покажа снимки на касетофона,благодаряти за помоща 

няма да мога да го снимам,ето това е касетофона http://kuniseins.ku.funpic.de/CdcEmu/Gr ... _Gamma.jpg
-
- Автомобил:
- Двигател:
Касетофонът ти е модел Gamma - V.
Разположението на изводите в куплунзите, според http://www.ertasvc.ru/tovar/527.htm на задната част са, както е показано на втората картинка. Да свържеш усилвател ще ти е най-лесно чрез куплунг с кабели като на първата. Има ги по магазините, вкл. в Техномаркет, ако не се лъжа.
Разположението на изводите в куплунзите, според http://www.ertasvc.ru/tovar/527.htm на задната част са, както е показано на втората картинка. Да свържеш усилвател ще ти е най-лесно чрез куплунг с кабели като на първата. Има ги по магазините, вкл. в Техномаркет, ако не се лъжа.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мисля че темата се изчерпа с последния пост 

Здравейте,искам да попитам как или по точно от каде мога да си вкарам Плюсов кабел от акомулатора в купето,няма дупка,търсех от гофрите на кабелите но така хубаво е херматизирано че нз
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Примерно от където минават тръбите за климатика към купето . около тях има една гума , правиш една дупчица в гумата и си пъхаш кабела . Излиза над жабката ,която трябва да демонтираш за да хванеш кабела и да го прекараш към десния праг и от там към багажника.
Случайно да знаете,дали изхода в багажника за запалка би издържал ако от него взема ток за усилвател,също така имам мяасто за чейнджър,и има една букса с кабелчета,тънки,не трябва ли да са две едната примерно захранваща а другада примерно за сигнал ???
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
akon1 написа:Случайно да знаете,дали изхода в багажника за запалка би издържал ако от него взема ток за усилвател
НЕ
akon1 написа:също така имам мяасто за чейнджър,и има една букса с кабелчета,тънки,не трябва ли да са две едната примерно захранваща а другада примерно за сигнал ???
Да, до там стига захранване, което е достатъчно да захрани един чейнджър, който консумира 10-100 пъти по малко от един усилвател.
Сигнален кабел също има ама е вход, на тебе ти требе изход.
Ако искаш Събуфер се приготви и за прекарване на нови кабели.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”