съжалявам че няма как да кача снимки по простата причина че ми е малко трудно във форума ако може по скайпа даже мисля че там по добре ще се разберем

мерси предварително за озовали те се и поздрави

dj_runner написа:Аз моето старото , го продупчих със спринцовка и дадох малко въздух вътре и се оправи
rollin написа:така като гледам мпже да се пробва като се надуе от долната страна на магнита(дупчицата)
пп.... някой да има идея на кой модератор или администратор да пиша заради тея прикачени файлове, че се изнервям вече....
icko0o0o написа:dj_runner написа:Аз моето старото , го продупчих със спринцовка и дадох малко въздух вътре и се оправи
е да ама аз при мен като продупча това смачканото после с какво да му дам въздух вътре със сприновка мисля че няма да стане
dj_runner написа:icko0o0o написа:dj_runner написа:Аз моето старото , го продупчих със спринцовка и дадох малко въздух вътре и се оправи
е да ама аз при мен като продупча това смачканото после с какво да му дам въздух вътре със сприновка мисля че няма да стане
Ми малко ще по-духнеш, но недей го прави пред някой , че ще иска и той
Legolas написа:Тоя говорител дай 5лв. за нов същия и не се занимавай с глупости. И да го оправиш не вярвам да свири толкова, че да е незманим
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта