Преди няколко дена си купих Голф 4 1.9 TDI комби, но не съм му се нарадвал още като хората поради липса на време и пари... Когато разглеждах CD-то му ми стана интересно, то имаше дек за касета, но имаше и бутон "CD" от който след като го натисна на дисплея на радиото се появи надпис "no cd CHANGER".
Въпросът ми е: Някой с Голф като моя имали чейнджър и къде да го търся?
А някой ако знае как да избера чейнджър да пише също....

Golf 4 CDchanger
- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Re: Golf 4 CDchanger
Виж отзад в багажника от лявата страна, тем дето се отваря за аптечка и тн... в най-горния край, моя беше там. до колкото знам има и някой под седалките, в жабката.тва се сещам сега
поздрави

- A Hristov
- Автомобил:
- Двигател:
А някой да знае като си копувам чейнджър кое се гледа дали е за моят автомобил, със стандартно CD съм

- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
A Hristov написа:"no cd CHANGER"
Scotty, приятелю, това как си го превеждаш?
Тогава какво търсиш?
Вместо чейнджър на A Hristov му предлагам да се поинтересува за XCarLink. Чете и mp3, не се влияе от дупките по пътищата, не му се зацапва лазера и не на последно място SD картата или флашката събират по-голям обем информация.
Има и теми във форума за монтирането му.
- A Hristov
- Автомобил:
- Двигател:
Как си го превеждам ли? Ми двосмислено... за пръв път се сблъсквам с такъв тип проблем да се нарече, и за това питам

- Scotty
- Автомобил: Volkswagen Golf 4 GTI
- Двигател: AGU
Приятелю pedalchobaba на човека единия въпрос му е къде се намира,а не как се превежда,може и да има чейнджър но да е с някакъв проблем я по самия него, я по кабел, за X-cara няма 2 мнения, но и човека в момента може да не разполга с тънки 200+ лева за това удоволствие. поздрави 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”