Fendt написа:дайте някакви идеи за такава линияи 6те стане ли добре ако е с добра предна линия и каса отзад за б3 комби
passenger написа:Fendt написа:дайте някакви идеи за такава линияи 6те стане ли добре ако е с добра предна линия и каса отзад за б3 комби
Според мен нищо не става. Отпред идват високи, отзад ниски. Ако си завъртиш главата все едно гледаш през страничния прозорец и с еедното ухо чуваш бас, с другото пищене. Да не говорим че на задните седалки освен бум-бум друго няма да се чува. И става супер досадно като трябва да постоянно да ръчкаш настройките когато ти се качи човек отзад. Бях така преди и ми харесваше, но апетита идва с яденето, така че сложих говорители и отзад и сега е перфектно спрямо предходния вариант. Ако няма да слагаш говорители отзад по-добре и баса пропусни. Това по мое мнение.
rollin написа:то попринци настройката се прави за шофийорското място...
mafiacartel написа:Колега твоите виждания за звук са различни от тези които са типични за клас "SQ". При този клас има много точки на цялостната система които трябва да се осъществят ,а не само каде имало само бас и каде висока. Представи си пред теб е Виенската филхармония ти като е слушаш данеби тя да свири и зад гърба ти. При тези вид системи от клас "SQ" се гледа баланс на сцената,дълбочина на сцената ,динамика ,ниво,дълбочина на суббаса и т.н. Сцената това е именно звука събран пред теб ,а не около теб
rollin написа:mafiacartel написа:Колега твоите виждания за звук са различни от тези които са типични за клас "SQ". При този клас има много точки на цялостната система които трябва да се осъществят ,а не само каде имало само бас и каде висока. Представи си пред теб е Виенската филхармония ти като е слушаш данеби тя да свири и зад гърба ти. При тези вид системи от клас "SQ" се гледа баланс на сцената,дълбочина на сцената ,динамика ,ниво,дълбочина на суббаса и т.н. Сцената това е именно звука събран пред теб ,а не около теб
ето за това иде реч, ама мене ме мързеше да пиша толкова
mafiacartel написа:rollin написа:то попринци настройката се прави за шофийорското място...
И не само. Настройка може да се направи и за пътниците отзад макар че ти ще чуваш "супер" сцена на шофьорското място
rollin написа:mafiacartel написа:rollin написа:то попринци настройката се прави за шофийорското място...
И не само. Настройка може да се направи и за пътниците отзад макар че ти ще чуваш "супер" сцена на шофьорското място
няма начин.... сцената се прави на едно място....
За това и на EMMA съдията се качва на шофийорското място, а не отзаде
rollin написа:ами точно време закъснението нали се регулира според това каде се намираш в автомобила...
Абе да, ние много се задълбахме...
Компромисните варианти са много за що годе балансирана музила, но въпроса беше, че определено без задна линия за неме е по добре
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта