Мога ли да вържа CD Changer към касетофона?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Kingsix
Автомобил:
Двигател:

Мога ли да вържа CD Changer към касетофона?

Мнениеот Kingsix » Съб 15 апр 2006 16:32

Касетофона е следният:
Изображение
И ако не може какви други варианти има? В смисъл, че не искам да сменям касетофона. Какво мислите за мп3 и адапторна касетка - влошава ли се качеството(много :roll: ) и т.н. Може ли да се ползва да речем усилвателя на касетофона със някакъв чейнджър с дистанционно.
И ако може да се върже чейнджър евентуално какъв да е той?

Не ми се смейте, че не искам повече музика. Не обичам да ми е силно, пък и от един хубав бас всичко ще се разскърца и няма смисъл.

Тъй и тъй съм почнал с въпросите. Има ли дискмени, които да не прескачат в кола? Във вертикално положение да речем или това няма значение? Благодаря предварително.

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Съб 15 апр 2006 16:53

Имал съм същия касетофон в Passat-a - много свири! :P

Нямах парички за CD и направих следното нещо -> взех си Mp3 player-че (сега можеш за 20-30лв. да си вземеш 128MB) и

Изображение

от тук -> http://beatbox-bg.com/BG/index.htm

Продадох го моето трансмитерче за 10лв. преди около 2 месеца... :roll:
Качеството е пъти по-добро от на адапторна касетка! ;)

Дано съм помогнал! :)

Kingsix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingsix » Съб 15 апр 2006 17:16

A каква е идеята на това трансмитерче? Как работи, как се свързва.

Пък това 128 за 20-30 кинта не е точно така, щот в момента си блъскам един НЕО 120МБ в главата - единия канал не бачка и освен това в зависимост от наклона в пространството просвирва песните с различна скорост. Нещо се бъгна изключително брутално. Ще го водя в сервиза и дано да е гаранционен проблем(да не ме излъжат нещо де) ида нямат в наличност, че да ми върнат 40-те кинта дето ги дадох за тоя дето духа.

Опа! Сега го проумях. Звучи доста интересно, само дето на мен радиото ми нещо не лови като хората - антената бая ръжда е хванала, пък. Дали като предава от толкова близо качеството ще е добро, защото като увелича на 60% и се чува познатото пффф при това при Радио 1, което се лови най-добре от всички в Бургас. Мерси все пак, но предпочитам да видя какво ще стане със варианта със чейнджър засега.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 15 апр 2006 17:33

Еми извади касетофона и виж отзад дали има букса за чейнджър ама не ми се вярва да ти призная. :roll:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Съб 15 апр 2006 21:33

Няма букса за changer!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”