Passat B5.5 s navi
Passat B5.5 s navi
Mi imam problem i iskam pomosht. imam goliama navigaciq v kolata no tq ne 4ete MP3. 6te mi se ako ima na4in da vurja nqkakvo ustroistvo kum koeto za zaka4am USB s muzika. imam njkude AV-izhodi i nz kum tqh dali njama da stane . Kito moje neka pomogne ili da kaje kakuv e na4ina i kakvo triabva da se sloji za da imam MP3. Navito e originalnoto MFD mai se vodi ili neshto takava. blagodarq predvaritelnomod edit: vaskoto1
Ето едно предложение - www.xcarlink.bg
Пиши на кирилица, за да не ти дърпат ушите модераторите и администраторите.

- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
здравеи
да колега и мисля 4е беше доста евтино наи много 40лв това се слага в запалката има си УСБ слот и дистанционно 

това е много готино но и е малко скъпичко, все пак май ще си взема. благодаря ти пичittso написа:Ето едно предложение - www.xcarlink.bg
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: здравеи
dinkonikolaev написа:да колега и мисля 4е беше доста евтино наи много 40лв това се слага в запалката има си УСБ слот и дистанционно
казва се фм трансмитер

трябва да знаеш , че звука не е кристален, защото се предава от радиопвълни и понякога има шумове
пп за софия имаше лек проблем че работеше на малко честоти , защото повечето са заети
Приемливите варианти които мога да предложа за решаването на този проблем са три:
1. ipod интерфейс - вкарва звука от Ipod директно в хедюнита /радиото/ и се управлява от оригиналните бутони. Изкарва имената на песните и плейлиста на оригиналния дисплей.
2. Чейнджър интерфейс - позволява да си закачиш произволен Сони чейнджър /СД, МР3 или ДВД/ към хедюнита. Чейджъра работи и се разпознава като оригинален.
3. ФМ модулатор - НЕ трансмитер! Модулатора вкарва сигнала като радио честота през антенния вход. Качеството е в пъти по-добро сравнено с ФМ трансмитера.
Ако има допълнителни въпроси - 0896/555344
1. ipod интерфейс - вкарва звука от Ipod директно в хедюнита /радиото/ и се управлява от оригиналните бутони. Изкарва имената на песните и плейлиста на оригиналния дисплей.
2. Чейнджър интерфейс - позволява да си закачиш произволен Сони чейнджър /СД, МР3 или ДВД/ към хедюнита. Чейджъра работи и се разпознава като оригинален.
3. ФМ модулатор - НЕ трансмитер! Модулатора вкарва сигнала като радио честота през антенния вход. Качеството е в пъти по-добро сравнено с ФМ трансмитера.
disem написа:Приемливите варианти които мога да предложа за решаването на този проблем са три:
Аз имам въпрос.
Последно, интерфейсите за Айпод по 200 или по 400 лева ги продаваш, че съм забравил какво ми каза последния път като се видяхме?
С тия селташки номера, доволните ти клиенти доста ще понамалеят! Ама нищо, тъкмо да се научиш какво значи коректност, Севдо!
Уважаеми
и не толкова, сЕВДО. Че си спомняш е ясно, а защо съм сигурен в това си твърдение, предстои да разбереш.
Интерфейс съм си купил отдавна. Оставаше още да се занимавам с пишман търговци като теб.
Действие 1:
Поръчвам ти стока, с конкретни парт номера, за която ти ми обявяваш каква ще е цената. Уточнено е, че цената е с доставка и ДДС. Да приложа кореспонденция?
След доставката ми обявавяш цена по две, с тъпите обяснения, че си се объркал, някакви отстъпки, Екселът бил крив - с диагонални редове и т.н. Знам ли, за теб може и да е най-интелигентното обяснение на което си способен, но като цяло - лошо представяне, получаваш 2.
Мрънка, пъшка, тръшка се по телефона, как си се бул набутал... пълна програма.
Едва ли не, какъв съм гадняр, че не пазарувам на двойните цени. Ти си знаеш де, обяснявам за съфорумците. Ще поспестя и малко детайли, не заслужаваш чак такова писане.
Действие 2:
Гледам днес, "търговеца сЕВДО (Хитрешко)" напускал обяви. Включително на интерфейса за Айпод който му бях поръчал, само че на нормалната цена 200лв, на която го бяхме договорили, а не на двойната. Тъй като един приятел си търсеше подобно нещо, му показах обявата, и решихме да съчетаем полезното с приятното.
Хем да видим какво се продава и евентуално да купим, хем бъзик да стане и да чуем локумите на Хитрешко. Отиде човека, той е общителен и комуникативен, та от дума на дума се заприказвали, и споделил Хитрешко, че някакъв му го бил поръчал, но решил да изкара некоя кинта извънредно и понадул цената, ама не се получило, та му изостанали интерфейсите. При първоначалното теглене на локумите били 3 интерфейса, след това станали 5. Лошо е когато човек не знае къде, кога и какво лъже.
Иначе, казваш, не ме помниш.
Коректен си бил... Това е проблемът, бил си, но вече не си коректен, Хитрешко!
Та, от мен да знаеш, хубаво е човек да се съобразява къде какво говори. Такива ми ти работи, уважаеми
и не толкова сЕВДО. И не страдай много, човекът е доста над твоето ниво, и това да те накара да се разприказваш, му като да си налее чаша вода от чешмата.
П.П. Вземи се поуграмоти как се работи с клиенти и изобщо как се правят работите. Вече не са модерни тия селташки номера - лунгур с голямата брадва. Простите хора понамаляха, ама има де.
Ааа, и да не си помислиш, че не е лично. Съвсем лично е!

Интерфейс съм си купил отдавна. Оставаше още да се занимавам с пишман търговци като теб.
Действие 1:
Поръчвам ти стока, с конкретни парт номера, за която ти ми обявяваш каква ще е цената. Уточнено е, че цената е с доставка и ДДС. Да приложа кореспонденция?
След доставката ми обявавяш цена по две, с тъпите обяснения, че си се объркал, някакви отстъпки, Екселът бил крив - с диагонални редове и т.н. Знам ли, за теб може и да е най-интелигентното обяснение на което си способен, но като цяло - лошо представяне, получаваш 2.

Действие 2:
Гледам днес, "търговеца сЕВДО (Хитрешко)" напускал обяви. Включително на интерфейса за Айпод който му бях поръчал, само че на нормалната цена 200лв, на която го бяхме договорили, а не на двойната. Тъй като един приятел си търсеше подобно нещо, му показах обявата, и решихме да съчетаем полезното с приятното.

Та, от мен да знаеш, хубаво е човек да се съобразява къде какво говори. Такива ми ти работи, уважаеми

П.П. Вземи се поуграмоти как се работи с клиенти и изобщо как се правят работите. Вече не са модерни тия селташки номера - лунгур с голямата брадва. Простите хора понамаляха, ама има де.
Ааа, и да не си помислиш, че не е лично. Съвсем лично е!

Не смятам да отделям повече време за безсмислени спорове. Да сетих се за какво става въпрос. Както коректно Ви обясних в началото този интерфейс го нямаше в наличност и никога не го е имало. При заявената от вас 1 бройка и доставката и с куриер до България логично е цената да е близо до обявената в официалния сайт а конкретно малко под 200 евро. Въпреки това Ви дадох по-ниска цена и направих всичко възможно да я сваля допълнително. Пак казвам, това че на вас не ви харесва цената не ме прави некоректен! Не съм Ви ощетил с нищо. Избора беше изцяло ваш дали Ви устройва или не. Все пак ПРОДАВАЧА определя цената! Ако не ви харесва просто не купувате. Също така си спомням че бях достатъчно коректен да се извиня за недоразумението и продължавам де се държа коректно и да не Ви обиждам за разлика от Вас. Въпреки че не Ви дължа обяснение ще уточня че от тогава са минали месеци, вкарани са по-големи количества и са транспортирани по различен начин - логично е и цената да е променена.
Да, не ми обяснявай, с тия оправдания като на първолак... Ама не помниш какво си лъгал преди, за да можеш да мажеш сега.
Безинтересен си ми, и не смятам да се занимавам повече с теб.
Целта ми беше да предупредя потребителите на форума, да имат едно на ум при работа с теб, а при възможност да избягват да работят с теб, тъй като не си коректен.
Безинтересен си ми, и не смятам да се занимавам повече с теб.
Целта ми беше да предупредя потребителите на форума, да имат едно на ум при работа с теб, а при възможност да избягват да работят с теб, тъй като не си коректен.
Май надушвам сблъсък на интереси!? Иначе не виждам друга причина за необяснимото желание да се предупредят колегите за несъществуващи опасности! Пак питам, Вие конкретно били ли сте ощетен с нещо? Има ли някой който да е закупил нещо от мен на цена ПО-ВИСОКА от официално обявената от производитела? Като дори не слагам транспортни разходи!!! Има ли въобще някой, някъде във форумите и не само, който да е купил нещо от мен и да е останал с впечатлението че съм некоректен? Освен вас! Предупреждавате колегите АНОНИМНО. Аз не се крия от никого. Публикувал съм си имената, телефона и адреса именно защото съм коректен и не се притеснявам от нищо!
Ако имате други коментари, пишете на ЛС, обадете ми се на 0896/555344 или пуснете нова тема! Съсипахме темата на момчето.
Извинявам се колега astroka! Моля модераторите да преместят ненужното.
Ако имате други коментари, пишете на ЛС, обадете ми се на 0896/555344 или пуснете нова тема! Съсипахме темата на момчето.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”