:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Passat B5.5 s navi

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
astroka
Автомобил:
Двигател:

Passat B5.5 s navi

Мнениеот astroka » Чет 10 юли 2008 15:38

Mi imam problem i iskam pomosht. imam goliama navigaciq v kolata no tq ne 4ete MP3. 6te mi se ako ima na4in da vurja nqkakvo ustroistvo kum koeto za zaka4am USB s muzika. imam njkude AV-izhodi i nz kum tqh dali njama da stane . Kito moje neka pomogne ili da kaje kakuv e na4ina i kakvo triabva da se sloji za da imam MP3. Navito e originalnoto MFD mai se vodi ili neshto takava. blagodarq predvaritelnomod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
ittso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ittso » Чет 10 юли 2008 18:04

Ето едно предложение - www.xcarlink.bg
Пиши на кирилица, за да не ти дърпат ушите модераторите и администраторите. :lol:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 10 юли 2008 22:29

Има едни радио устройства,към които закачаш флашка и ги свързваш към плейъра(като ги пуснеш двете на една и съща честота).Мисля че така се правеше.Според мен това ти е решението.

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

здравеи

Мнениеот dinkonikolaev » Чет 10 юли 2008 22:39

да колега и мисля 4е беше доста евтино наи много 40лв това се слага в запалката има си УСБ слот и дистанционно :P

astroka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот astroka » Чет 10 юли 2008 22:45

ittso написа:Ето едно предложение - www.xcarlink.bg
Пиши на кирилица, за да не ти дърпат ушите модераторите и администраторите. :lol:
това е много готино но и е малко скъпичко, все пак май ще си взема. благодаря ти пич

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Чет 10 юли 2008 23:12

Няколко неща:
1. Пиши на кирилица, това е първото правило във форума.
2. Болд не работи в заглавието, не го използвай там.
3. И използвай търсачката.
4. Добре дошъл във форума. :welcomee

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Re: здравеи

Мнениеот malolitrajkata » Пет 11 юли 2008 15:07

dinkonikolaev написа:да колега и мисля 4е беше доста евтино наи много 40лв това се слага в запалката има си УСБ слот и дистанционно :P

казва се фм трансмитер :wink:
трябва да знаеш , че звука не е кристален, защото се предава от радиопвълни и понякога има шумове
пп за софия имаше лек проблем че работеше на малко честоти , защото повечето са заети

disem
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот disem » Съб 19 юли 2008 18:13

Приемливите варианти които мога да предложа за решаването на този проблем са три:
1. ipod интерфейс - вкарва звука от Ipod директно в хедюнита /радиото/ и се управлява от оригиналните бутони. Изкарва имената на песните и плейлиста на оригиналния дисплей.
2. Чейнджър интерфейс - позволява да си закачиш произволен Сони чейнджър /СД, МР3 или ДВД/ към хедюнита. Чейджъра работи и се разпознава като оригинален.
3. ФМ модулатор - НЕ трансмитер! Модулатора вкарва сигнала като радио честота през антенния вход. Качеството е в пъти по-добро сравнено с ФМ трансмитера.

Ако има допълнителни въпроси - 0896/555344

Потребителски аватар
ittso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ittso » Съб 19 юли 2008 22:10

disem написа:Приемливите варианти които мога да предложа за решаването на този проблем са три:
1. ipod интерфейс - вкарва звука от Ipod директно в хедюнита /радиото/ и се управлява от оригиналните бутони. Изкарва имената на песните и плейлиста на оригиналния дисплей.
2. Чейнджър интерфейс - позволява да си закачиш произволен Сони чейнджър /СД, МР3 или ДВД/ към хедюнита. Чейджъра работи и се разпознава като оригинален.
3. ФМ модулатор - НЕ трансмитер! Модулатора вкарва сигнала като радио честота през антенния вход. Качеството е в пъти по-добро сравнено с ФМ трансмитера.

Ако има допълнителни въпроси - 0896/555344

Аз имам въпрос.
Последно, интерфейсите за Айпод по 200 или по 400 лева ги продаваш, че съм забравил какво ми каза последния път като се видяхме?
С тия селташки номера, доволните ти клиенти доста ще понамалеят! Ама нищо, тъкмо да се научиш какво значи коректност, Севдо!

disem
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот disem » Съб 19 юли 2008 23:56

Цената на интерфейса за Ipod е 199 лв. Последния път като сме се виждали е било възможно да струва и 400 лв. Не помня кога е бил този последен път, но явно не бил скоро. Сега, в този момент цената е тази независимо дали Ви харесва или не!

Потребителски аватар
ittso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ittso » Нед 20 юли 2008 0:45

Уважаеми mhihi и не толкова, сЕВДО. Че си спомняш е ясно, а защо съм сигурен в това си твърдение, предстои да разбереш.
Интерфейс съм си купил отдавна. Оставаше още да се занимавам с пишман търговци като теб.

Действие 1:
Поръчвам ти стока, с конкретни парт номера, за която ти ми обявяваш каква ще е цената. Уточнено е, че цената е с доставка и ДДС. Да приложа кореспонденция?
След доставката ми обявавяш цена по две, с тъпите обяснения, че си се объркал, някакви отстъпки, Екселът бил крив - с диагонални редове и т.н. Знам ли, за теб може и да е най-интелигентното обяснение на което си способен, но като цяло - лошо представяне, получаваш 2. mhihi Мрънка, пъшка, тръшка се по телефона, как си се бул набутал... пълна програма. mhihi Едва ли не, какъв съм гадняр, че не пазарувам на двойните цени. Ти си знаеш де, обяснявам за съфорумците. Ще поспестя и малко детайли, не заслужаваш чак такова писане.

Действие 2:
Гледам днес, "търговеца сЕВДО (Хитрешко)" напускал обяви. Включително на интерфейса за Айпод който му бях поръчал, само че на нормалната цена 200лв, на която го бяхме договорили, а не на двойната. Тъй като един приятел си търсеше подобно нещо, му показах обявата, и решихме да съчетаем полезното с приятното. mhihi Хем да видим какво се продава и евентуално да купим, хем бъзик да стане и да чуем локумите на Хитрешко. Отиде човека, той е общителен и комуникативен, та от дума на дума се заприказвали, и споделил Хитрешко, че някакъв му го бил поръчал, но решил да изкара некоя кинта извънредно и понадул цената, ама не се получило, та му изостанали интерфейсите. При първоначалното теглене на локумите били 3 интерфейса, след това станали 5. Лошо е когато човек не знае къде, кога и какво лъже. mhihi Иначе, казваш, не ме помниш. mhihi Коректен си бил... Това е проблемът, бил си, но вече не си коректен, Хитрешко! mhihi

Та, от мен да знаеш, хубаво е човек да се съобразява къде какво говори. Такива ми ти работи, уважаеми mhihi и не толкова сЕВДО. И не страдай много, човекът е доста над твоето ниво, и това да те накара да се разприказваш, му като да си налее чаша вода от чешмата.

П.П. Вземи се поуграмоти как се работи с клиенти и изобщо как се правят работите. Вече не са модерни тия селташки номера - лунгур с голямата брадва. Простите хора понамаляха, ама има де.

Ааа, и да не си помислиш, че не е лично. Съвсем лично е! mhihi

disem
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот disem » Нед 20 юли 2008 9:36

Не смятам да отделям повече време за безсмислени спорове. Да сетих се за какво става въпрос. Както коректно Ви обясних в началото този интерфейс го нямаше в наличност и никога не го е имало. При заявената от вас 1 бройка и доставката и с куриер до България логично е цената да е близо до обявената в официалния сайт а конкретно малко под 200 евро. Въпреки това Ви дадох по-ниска цена и направих всичко възможно да я сваля допълнително. Пак казвам, това че на вас не ви харесва цената не ме прави некоректен! Не съм Ви ощетил с нищо. Избора беше изцяло ваш дали Ви устройва или не. Все пак ПРОДАВАЧА определя цената! Ако не ви харесва просто не купувате. Също така си спомням че бях достатъчно коректен да се извиня за недоразумението и продължавам де се държа коректно и да не Ви обиждам за разлика от Вас. Въпреки че не Ви дължа обяснение ще уточня че от тогава са минали месеци, вкарани са по-големи количества и са транспортирани по различен начин - логично е и цената да е променена.

Потребителски аватар
ittso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ittso » Нед 20 юли 2008 11:32

Да, не ми обяснявай, с тия оправдания като на първолак... Ама не помниш какво си лъгал преди, за да можеш да мажеш сега.
Безинтересен си ми, и не смятам да се занимавам повече с теб.

Целта ми беше да предупредя потребителите на форума, да имат едно на ум при работа с теб, а при възможност да избягват да работят с теб, тъй като не си коректен.

disem
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот disem » Нед 20 юли 2008 12:13

Май надушвам сблъсък на интереси!? Иначе не виждам друга причина за необяснимото желание да се предупредят колегите за несъществуващи опасности! Пак питам, Вие конкретно били ли сте ощетен с нещо? Има ли някой който да е закупил нещо от мен на цена ПО-ВИСОКА от официално обявената от производитела? Като дори не слагам транспортни разходи!!! Има ли въобще някой, някъде във форумите и не само, който да е купил нещо от мен и да е останал с впечатлението че съм некоректен? Освен вас! Предупреждавате колегите АНОНИМНО. Аз не се крия от никого. Публикувал съм си имената, телефона и адреса именно защото съм коректен и не се притеснявам от нищо!

Ако имате други коментари, пишете на ЛС, обадете ми се на 0896/555344 или пуснете нова тема! Съсипахме темата на момчето. :oops: Извинявам се колега astroka! Моля модераторите да преместят ненужното.

dman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dman » Вто 22 юли 2008 7:37

За такива няма ли ban, тупаница, икономическа полиция?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”