Ааа извинявай, не съм много навътре с материяла , къде мога да видя препазителя какъв е евентуално?misho_golfa написа:Кабелите зависят от консумацията на ток на усилвателя. Кажи с какви предпазител/и е усилвателя и ще ти кажа какви кабели ти трябват.
Няма нужда да слагаш прекъсвач, връзваш ремоута на усилвателя към ремоута на сиди-то и така като си пуснещ сидито ти се включва и усилвателя.
За усилвателя нищо немога да кажа. Говорителя неелош, ако е на тънка цена става.
GMarokov написа:Ааа извинявай, не съм много навътре с материяла , къде мога да видя препазителя какъв е евентуално?misho_golfa написа:Кабелите зависят от консумацията на ток на усилвателя. Кажи с какви предпазител/и е усилвателя и ще ти кажа какви кабели ти трябват.
Няма нужда да слагаш прекъсвач, връзваш ремоута на усилвателя към ремоута на сиди-то и така като си пуснещ сидито ти се включва и усилвателя.
За усилвателя нищо немога да кажа. Говорителя неелош, ако е на тънка цена става.А относно прекъсвача , просто се налага. Колата не се използва само от мен.
GMarokov написа:Значи утре ще пиша за това. Относно цената ? Според вас ?
120 лева. Относно предпазителя , стандартен бушон ?misho_golfa написа:GMarokov написа:Значи утре ще пиша за това. Относно цената ? Според вас ?
Кажи каква ти предлагат.
GMarokov написа:120 лева. Относно предпазителя , стандартен бушон ?misho_golfa написа:GMarokov написа:Значи утре ще пиша за това. Относно цената ? Според вас ?
Кажи каква ти предлагат.
П.С. Всъщност какво им е специалното на кабелите ? Не стават ли по дебелички кабели с по добело гумено оплътнение
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: milench0 и 20 госта