Въпрос за навигация на Пасат B5

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
JAX__
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за навигация на Пасат B5

Мнениеот JAX__ » Пет 02 апр 2010 20:31

Здравейте колеги!
Осткоро съм собственик на Пасат B5, с бордовия компютър, и когато го взимах ми направи впечатление, че под радиото има още един модул, за който предишния собственик каза, че било навигация ама била изкормена. В багажника отляво има една ниша с един куплинг и нищо друго. Та въпроса ми е може ли отнякъде да се вземе липсващата част (която е за в багажника), колко ще струва и има ли смисъл?
P4020021.JPG
Таблото е следното:
P4020024.JPG

Благодаря предварително за вниманието.

sashot
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за навигация на Пасат B5

Мнениеот sashot » Съб 03 апр 2010 9:34

Според мен не си струва усилията и разходите. Навигацията, така или иначе, е от безкрайно остарял тип във всяко едно отношение, а и карти за България няма.

JAX__
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JAX__ » Пон 05 апр 2010 11:13

Благодаря sashot. То и аз така предполагах ама си викам, знае ли се може пък да се е измамил някой да драсне една картичка за България. А иначе ще си ползвам PDAто и това е. :D

Hristo83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Hristo83 » Сря 28 апр 2010 19:06

здравей колега, аз имам сащата навигация само че е с диск за германия. Имам един въпеос тъй като си със същото табло, като е изключена навигацията или като палиш изписвалити на немски System Fehler. При мен като изключа навигацичта на дисплеч се изписва това което означава системна грешка. Чеквахме колата на ваг-ком но няма грешки и остановхме че е можеби когато не е включена навигацията. Като е включа ми изписва че ще зареди и след малко ме пуска в опциите на менюто. Когато е изключа отгоре ми пише системна грешка, а отдоло ми изписва че няма сложено сд в навигацията. Ако някой знай дали наистина от това може дами изписва това да сподели за да ми стане ясно напълно.А иначе от пулта под касетофона се управлява навигацията. Ако има някой някаква информация по случея трябвали навигацията да е винаги пусната за да не я изписва грешката да сподели, или кога и какво като грешка се изписва на този тип дисплеи и всички ли се водят системни грешки. Кога като имам грешка на двигател или каквото и да е ше ми се изпишели на дисплея ще светне ли някаква лампа волбше каква е индикацията и как да разбера примерно че имам записана грешка в паметта на колата за да ида да е изтрият. Благодаря за вниманието.

JAX__
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JAX__ » Нед 02 май 2010 17:43

Здравей колега!
За съжаление от моята навигация е останал само пулта за управление. Самата навигация (дето е в багажника) я няма. При палене нищо не ми изписва. И така съвсем информативно ти интересувал ли си се дали има диск и за България?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 03 май 2010 21:30

всичко има,стига да знаеш къде да търсиш :wink:

Потребителски аватар
assen-assenov
Автомобил: Passat B5
Двигател:

Мнениеот assen-assenov » Съб 21 авг 2010 22:45

Имам същата навигация но не ми е направило впечатление да ми се изписва системна грешка независимо да ли навигациата е включена или изключена. Според мен проблема не е в нея. А някои може ли да ми даде инфо къде да намеря на български как се борави с това чудо :-)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”