Ремонт на авто CD
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ремонт на авто CD
Значи начетох се на мнения за авител и тояга та.... Въпроса ми е някой може ли да каже да отида за една консултация за касетофона ми и дали си заслужава да се прави изобщо... Проблема е че като сменям песни или опции има едно пукане което като се върже тубата и усилватела се сещате за какво бамкане става дума . Била изгоряла някаква писта на платката ама нещо нз къде да отида да го видят ?
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ремонт на авто CD
Fr33Styl3r написа:Значи начетох се на мнения за авител и тояга та.... Въпроса ми е някой може ли да каже да отида за една консултация за касетофона ми и дали си заслужава да се прави изобщо... Проблема е че като сменям песни или опции има едно пукане което като се върже тубата и усилватела се сещате за какво бамкане става дума . Била изгоряла някаква писта на платката ама нещо нз къде да отида да го видят ?
това може да е от доста места...
Като за начало провери масата на чинчовете

-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз първо мислех че е от някой чинч било от касетофона било от усилватела или самата туба някъде не е от тях 

Fr33Styl3r написа:И аз първо мислех че е от някой чинч било от касетофона било от усилватела или самата туба някъде не е от тях
Каква марка/модел е цд-то
На Пайнер доста често заминава масата на чинчовете от самия плеър
Ремонта е в рамките на 20-30 лева
Има предвид, че масата начинчовете може да е изгоряла, срещан проблем при пайнерите, пусни едно мостче от шасито на плеъра до външното на чинча, ако не се оправи, значи не е от това.
Може кабела да ти е със скапана екранировка и затова да има някакви шумове, има някакви филтри дето намалят шумовете уж, питай ролин той повече ги разбира
Може кабела да ти е със скапана екранировка и затова да има някакви шумове, има някакви филтри дето намалят шумовете уж, питай ролин той повече ги разбира

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако е масата на чинчовете, така можеш да си я оправиш и сам. Пробвай

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”