активни колони за голф-2
активни колони за голф-2
предните ми говорители във вратите са активни-за да работят им трябва ток. Даите идея kak се свързват??
Re: активни колони за голф-2
poni написа:предните ми говорители във вратите са активни-за да работят им трябва ток. Даите идея kak се свързват??
Пасивн е говорителя когато има само общ обем с активна. Ти нямаш 2 говорителя на вратат => е активна.
Свързват заедно с тези на таблото.
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Активен е говорител с вграден в него (или в комплект с него) усилвател. Колегата е прав, че за да работи активен говорител, трябва да се подаде ток на усилвателя - плюс, минус, ремуут (дистанционно пускане) и сигнал (обикновено високоволтов по чинч, но може и нисковолтов - по кабел за говорител). Но много силно ме съмнява в Голф 2 да са активни говорителите! Колата е стара (тогава не са се правили такива модели, сега пък хич) и говорителите са малки! В доста от съвременните коли заводското аудио е с активни говорители (BMW, AUDI, Ford и др.), т.е. имат скрито някъд стъпало.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Вто 16 мар 2010 9:56, променено общо 1 път.
- perfekt
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата vento Ви е дал най изчерпателния отговор.А относно дали има такива говорители ? Има и са си оригинални от голф2 : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113136&photo=10
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
perfekt написа:Колегата vento Ви е дал най изчерпателния отговор.А относно дали има такива говорители ? Има и са си оригинални от голф2 : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113136&photo=10
моят голф е производство 84 и има същите говорители с охладител и 2 букси ! активни си бяха и на охладителя пише VW 84 (предполагам че е годината)
- perfekt
- Автомобил:
- Двигател:
Re: и
mk1 написа:снимаи ги де ,да видим какво представляват

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- perfekt
- Автомобил:
- Двигател:
POLO PAVLETI написа:Тези ги купих от колегата и определено са активниАбсолютно оригинални са и свирят невероятно. За жалост не монтирах усилвателчетата , а само говорителите. Сега тези усилвателчета са ми налични ако някой ги иска да заповяда. Според мен могат да се монтират и на други говорителчета с същия размер

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”