въпрос за RNS 510
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за RNS 510
колеги някой знае ли каква навигационна програма се използва в RNS 510 ?
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за RNS 510
ето тук има малко инфо но трябва да поразровиш
http://vwnavi.com/forums/forumdisplay.php?f=51
http://vwnavi.com/forums/forumdisplay.php?f=51
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за линк-а
тоя форум го намерих след като пуснах темата, има много полезни неща ама така и не открих отговора, явно много четене ще падне

тоя форум го намерих след като пуснах темата, има много полезни неща ама така и не открих отговора, явно много четене ще падне

RNS 510 използва карти на Navteq. Пробвах последните версии за VW- East Europe V.6 и West Europe V.6. След това изтеглих BMW 2010.1(CD7011). В последната са добавили отсечката Чирпан-Ст. Загора и Карнобат-Бургас от магистралата.
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А как се качва и сваля картата на хардиска на навито? Сега имам карта на източна европа,но не знам къде е в харда.
Когато сложиш DVDто с картите в устройството, излиза въпрос дали да качи информацията на харда или временно да чете от DVDто. Ако избереш да прехвърлиш на харда, се чака около половин час. Проверката до къде е стигнало прехвърлянето става като натиснеш EJECT. Ако DVDто излезе, значи процеса е свършил. Ако още качва, ще излезе скалата с прогреса и въпрос, дали да прекъснеш или да се върнеш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега това v6 east europe можеш ли да го пратиш по някъкъв начин,аз съм с v5 в момента и картата на България не е особено подробна
wayfarer написа:Колега това v6 east europe можеш ли да го пратиш по някъкъв начин,аз съм с v5 в момента и картата на България не е особено подробна
Аз го свлях от rapid share. BMW 2010.1(CD7011) е по- добре от VW-V6. Но и двете версии нямат подробна БГ-карта. Само за София и по-главните пътища.
-
- Автомобил:
- Двигател:
На който е необходима която и да е версия за RNS 510 да ми се обади (e-mail).
Не изпитвайте "огризения за авторските права" на VW защото в Порше и в Сакар издават нечленоразделни звуци (макар и любезно в Порше) ако ги попитате дали можете да си я купите. От VW са решили, че за българи (и кучета) - само версия 2 и 3 на цена 600 лева.
В новата версия 6 (която е 4-та за 2009) година за България като пъти няма добавен нито един километър. Великодушно има добавени няколко десетки PQI (заведения, бензиностанции и т.н.). Добавено е обаче всяко село в Гърция и Турция. Има що-годе прилична карта на София - разбира се стара (от края на 2008 година). Дори магистралата след Чирпан е няма. Другата техническа новост е показване на ограничението за максимална скорост - цели 150 километра от София до Чирпан. Разбира се трябва да се обнови софтуера на самата навигация за да работи това.
Иначе самата навигация като устройство е страхотна. Използвал съм я в Европа и сега на Нова Година в Гърция. При работеща TP трафик информация показва задръствания, затворени участъци, времето за достигане на целта е "много истинско" (защото скоростта на движение по отделните сегменти вероятно се оценява от TP). Връзката с автомобила (скорост и кормило) позволява каране по дълъг участък без сателитен сигнал (например в тунелите на Периферика на Париж или малки улички с много растителност и лошо време).
Не изпитвайте "огризения за авторските права" на VW защото в Порше и в Сакар издават нечленоразделни звуци (макар и любезно в Порше) ако ги попитате дали можете да си я купите. От VW са решили, че за българи (и кучета) - само версия 2 и 3 на цена 600 лева.
В новата версия 6 (която е 4-та за 2009) година за България като пъти няма добавен нито един километър. Великодушно има добавени няколко десетки PQI (заведения, бензиностанции и т.н.). Добавено е обаче всяко село в Гърция и Турция. Има що-годе прилична карта на София - разбира се стара (от края на 2008 година). Дори магистралата след Чирпан е няма. Другата техническа новост е показване на ограничението за максимална скорост - цели 150 километра от София до Чирпан. Разбира се трябва да се обнови софтуера на самата навигация за да работи това.
Иначе самата навигация като устройство е страхотна. Използвал съм я в Европа и сега на Нова Година в Гърция. При работеща TP трафик информация показва задръствания, затворени участъци, времето за достигане на целта е "много истинско" (защото скоростта на движение по отделните сегменти вероятно се оценява от TP). Връзката с автомобила (скорост и кормило) позволява каране по дълъг участък без сателитен сигнал (например в тунелите на Периферика на Париж или малки улички с много растителност и лошо време).
- Боби Доктора
- Автомобил:
- Двигател:
Някой дали има регистрация тук? http://idownloadunlimited.com/join.asp? ... %20v7&cr=1
Иначе аз снощи си инсталирах V6 - доволна е (ако се има предвид, че досега бях с V5), но има още дооооооооооста какво да се желае
Иначе аз снощи си инсталирах V6 - доволна е (ако се има предвид, че досега бях с V5), но има още дооооооооооста какво да се желае

Боби Доктора написа:Някой дали има регистрация тук? http://idownloadunlimited.com/join.asp? ... %20v7&cr=1
Не съм сигурен, че е излязла версия 7. Този сайт (както и много подобни) е измама. С удоволствие ще ти предложат версия 8, 9 и т.н. Обърни внимание на големината на файла- 600MBt е малко за такава карта. Трябва да е поне 2,5GBt. Мисля, че към този момент, за RNS 510/810 е излязла версия 6.1.
Добрата новина е, че на сайта на Navteq картата на българия е доста по-детайлна. Лошата е, че VW ще пуснат сегашната база на Navteq най-рано след 2 год, а има още какво да се желае 
Замислям се, да си купя една менте навигация от ония китайските, с iGO и Windnows CE за 1000 лв, а тази (за 5000 лв) да я изхвърля!

Замислям се, да си купя една менте навигация от ония китайските, с iGO и Windnows CE за 1000 лв, а тази (за 5000 лв) да я изхвърля!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”