Кажете нещо за Pyle...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
Кажете нещо за Pyle...
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 16:42, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Никога не съм ги чувал...по-добре не се занимавай с такива фирми и не се заблуждавай по разни цветни картинки по басовете и 1100W max и други такива щуротии...аз (за кой ли път) бих ти предложил продуктите на DST - Danish Sound Technology (www.d-s-t.com) и по-специално на subwoofer-ите на Peerless. Качеството си е качество...ще ти срути колата в обем под 30 (!) литра.
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mad_doctor написа:Никога не съм ги чувал...по-добре не се занимавай с такива фирми и не се заблуждавай по разни цветни картинки по басовете и 1100W max и други такива щуротии...аз (за кой ли път) бих ти предложил продуктите на DST - Danish Sound Technology (www.d-s-t.com) и по-специално на subwoofer-ите на Peerless. Качеството си е качество...ще ти срути колата в обем под 30 (!) литра.
Докторе, къде в Софиа има говорители на тази фирма, искам да видя цени. Мерси предварително
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
pinci написа:mad_doctor написа:Никога не съм ги чувал...по-добре не се занимавай с такива фирми и не се заблуждавай по разни цветни картинки по басовете и 1100W max и други такива щуротии...аз (за кой ли път) бих ти предложил продуктите на DST - Danish Sound Technology (www.d-s-t.com) и по-специално на subwoofer-ите на Peerless. Качеството си е качество...ще ти срути колата в обем под 30 (!) литра.
Докторе, къде в Софиа има говорители на тази фирма, искам да видя цени. Мерси предварително
Вносител им е чичо Пас (Краси Драгиев) - http://pas-bg.com
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
хахах ти пък..аз мислех, че нещо сериозно търсиш...чичко ти Краси е основен вносител и на TVM - чешки говорители, които са много качествени и са на ниски цени...гарантирам за тях, защото унас имам купища от тях, правили сме много колони с тях и в колата имам...така че за такива малки говорителчета направо взимай TVM дават им всички необходими параметри и въобще...добри са.
Re: Кажете нещо за Pyle...
колега, аз съм с pyle...виж го в профила ми.вади страшно налягане... дори усилвателя ми на мост(реални 236) на по продължителен бас не може да го захрани...честно казано само за такива и Fusion ще се оглеждам за напред.на вратите на голфа съм с Блаупинкт и съм горе долу доволен.И ако разбереш къде има такива говорители кажи.
Поздрави!!!
Поздрави!!!
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Кажете нещо за Pyle...
Честито, току що изкопа тема публикувана на 11 Ноември 2004 година. Pyle и Fusion са ширпотребски марки, които се харчат по западна Европа. В Бъгария нямат представителство ама не ни и трябват, ние вече си имаме ширпотреба в лицето на Тъндър и Бошман...
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”