Смяна на честотите на Pioneer?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Смяна на честотите на Pioneer?

Мнениеот Sunny » Пет 02 юни 2006 17:22

Сдобих се с едно пионерче DEH-P6800MP, само че е от щатско и модела е доста по-различен от европейския и като функции и като визия, нищо че е със същото означение.
Та със всичко се примирих, но още не мога да пренастроя тунера да лови четните честоти, а със сигурност това се променя софтуерно. На европейската версия знам как става, но такова меню при този няма :(
Некой да може да помогне?!
Това е модела - http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio ... ctID=15716

Потребителски аватар
Pav3l
Автомобил: bmw
Двигател: 1998
Контакти:

Мнениеот Pav3l » Пет 02 юни 2006 18:00

Колега, бившето ми CD беше Pioneer DEH-P5650MP - Азиатски модел. При него настройката ставаше като при положение "OFF" задържиш бутон "F ("Function"), но виждам, че на този май няма такъв. Ако имаш упътване разгледай от кое меню се настройва часовника, защото при мен Time, Dimmer, AUX, Rear-SP & Pre-Out и Band-стъпката се настройваха от там.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Пет 02 юни 2006 18:43

Добре дошъл в клуба, станахме двама.....

И аз имам същи я със същия проблем......

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 02 юни 2006 19:01

намирате си съвестно електричарче...мисля че не е толкова просто да се направи от човек, който не се е занимавал преди.поне аз като разпитвах преди 2 години така ми каза едно момче дето с тва се занимава.в някой сервиз за аудио визуална техника попитайте.

ПП сега се сетих що не питате колегите, които бачкат в Технополис там има сервизче дето само с кар аудио се занимаван.те май ще могат да го направят за 10-ина лева.

Потребителски аватар
LD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LD » Съб 03 юни 2006 11:54

Почти е сигурно, че този щатския модел точно тази настройка за стъпката на станциите я няма! И аз съм с хамерикански но много рядно /почти никога/ пускам радио :wink:

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Re: Смяна на честотите на Pioneer?

Мнениеот buller » Пон 05 юни 2006 10:57

Sunny написа:Сдобих се с едно пионерче DEH-P6800MP, само че е от щатско и модела е доста по-различен от европейския и като функции и като визия, нищо че е със същото означение.
Та със всичко се примирих, но още не мога да пренастроя тунера да лови четните честоти, а със сигурност това се променя софтуерно. На европейската версия знам как става, но такова меню при този няма :(

А такааа :lol: Станахме трима :? (аз съм с Pioneer DEH6700 - тук е 7600 :roll: ) Не бих те посъветвал да си правиш експерименти. Аз също почти не си пускам радиото - все пак вади по-лош звук! Имаш си MP3 - за какво ти е радио???

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Re: Смяна на честотите на Pioneer?

Мнениеот Kozunak » Пон 05 юни 2006 11:05

Smeagol написа:
Sunny написа:Сдобих се с едно пионерче DEH-P6800MP, само че е от щатско и модела е доста по-различен от европейския и като функции и като визия, нищо че е със същото означение.

А такааа :lol: Станахме трима :? (аз съм с Pioneer DEH6700 - тук е 7600 :roll: ) Не бих те посъветвал да си правиш експерименти. Аз също почти не си пускам радиото - все пак вади по-лош звук! Имаш си MP3 - за какво ти е радио???

и аз така мисля.просто не си заслужава.аз преди имах американски модел и то беше от първите най-орязани Пионери и радиото не го използвах.пък да не говорим че си има и достатъчно ЧЕТНИ радиостанции, които си се слушат без проблем.или нечетни бяха?се тая.излишен риск да ти съсипе некой неграмотник плейърчето е според мен.

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Пон 05 юни 2006 12:26

Нечетните станции се хващат, колега Kozunak! Ама на кой му пука! За какво да пускам радио като пътувам из страната, като постоянно пращи по Балкана... Едно дискче с яка музика и volume на 45 :lol: :lol:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”