Автоматична антена за Golf 3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
penev75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Автоматична антена за Golf 3

Мнениеот penev75 » Пон 31 май 2010 15:46

Тази автоматична антена - http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=574# дали ще стане на Golf 3, че снощи някой е счупил оригиналната.

Потребителски аватар
Serjinio20
Автомобил:
Двигател:

Re: Автоматична антена за Golf 3

Мнениеот Serjinio20 » Пон 31 май 2010 18:41

добър въпрос?? и аз искам да разбера......

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 31 май 2010 18:51

Същата,съм слагал на ладата и след това на фиата,става на всичко,самоче да ли си заслужава парите.Не си спомня моята за точно колко я купих,но мисля че беше за под 20лв,от руския пазар в Пловдив :да:

Потребителски аватар
penev75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот penev75 » Пон 31 май 2010 20:50

По принцип има и по-евтини, но тази поне има адаптери за различни модели автомобили от към ламарината. Въпроса ми по-скоро е дали ще се събере машинката в калника.

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 31 май 2010 20:52

penev75 написа:По принцип има и по-евтини, но тази поне има адаптери за различни модели автомобили от към ламарината. Въпроса ми по-скоро е дали ще се събере машинката в калника.

Ами колега,измери.Аз без да меря,съм сигурен че ще пасне mhihi

Потребителски аватар
penev75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот penev75 » Вто 01 юни 2010 21:24

Поръчах си антенката. Тия дни като спре да вали ще пробвам да я монтирам. Ще кажа после дали става.

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Вто 01 юни 2010 21:26

penev75 написа:Поръчах си антенката. Тия дни като спре да вали ще пробвам да я монтирам. Ще кажа после дали става.

Ще стане колега,друг е въпроса,а имено дали ще си доволен от съотношението,цена и това което получаваш mhihi

Потребителски аватар
penev75
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот penev75 » Чет 03 юни 2010 21:23

Колега Доволен съм от съотношението цена качество, но за съжаление антената не става. Днес си изгубих 3 часа да се опитвам да я монтирам по някакъв начин и не успях. Как може от VW да са сложили тази антена там. Вътре в калника се оказа, че имам някаква туба в която влиза един мъркуч за въздух. Точно тази туба пречи да се монтира автоматичната антена. ю

Сега горе на калника имам огромна дупка, която се чудя как да запълня. Няма повече да слагам антена там. ще си взема нова магнитна антена или такава, която се лепи над огледалото в купето.

Някой ако иска автоматичната антена мога да му я дам за 25 лв.

Потребителски аватар
Golf 3 Yahting GT
Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996

Мнениеот Golf 3 Yahting GT » Чет 08 юли 2010 19:48

Здравейте Колеги!

Първо да си извиня на автора на темата, за това че я ползвам.
Искам да попитам от къде се управлява автоматичната антена(имали някакъв бутон или като пуснеш радиото тя излиза сама)?
Понеже като копувах колата(Golf 3 GT Variant 1995/ 74kW) на място за антената в калника имаше само отвор(по кдовете от лепенката в багажника разбрах че колата е била с автоматична антена) , след няколко дни след като отвоих под калника видях отрязан кабел(колаксиален) и една букса с два проводника. Оригиналното радио GAMA го свалих понеже се кодира(кода не го намерих никъде по документацията на колата, опитах да го потърса и по сериен номер-но пак неуспях да го разкодирам) след разкачане на клемата на акумолатора. В момента съм със друго, но нехваща станци заради липсата на антена.
А подобни антени(някакви универсални-китаиски) има на руския пазар в пловдив на цени от 20 до 25лева.

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Чет 08 юли 2010 19:54

Golf 3 Yahting GT написа:Здравейте Колеги!

Първо да си извиня на автора на темата, за това че я ползвам.
Искам да попитам от къде се управлява автоматичната антена(имали някакъв бутон или като пуснеш радиото тя излиза сама)?
Понеже като копувах колата(Golf 3 GT Variant 1995/ 74kW) на място за антената в калника имаше само отвор(по кдовете от лепенката в багажника разбрах че колата е била с автоматична антена) , след няколко дни след като отвоих под калника видях отрязан кабел(колаксиален) и една букса с два проводника. Оригиналното радио GAMA го свалих понеже се кодира(кода не го намерих никъде по документацията на колата, опитах да го потърса и по сериен номер-но пак неуспях да го разкодирам) след разкачане на клемата на акумолатора. В момента съм със друго, но нехваща станци заради липсата на антена.
А подобни антени(някакви универсални-китаиски) има на руския пазар в пловдив на цени от 20 до 25лева.

По принцип трябва да имаш кабел от СД,касетофона,само ако подържат.Та като включиш на радио и задейстав антената :да:

Потребителски аватар
fill
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот fill » Пет 09 юли 2010 8:49

Колега прегледай тази тема.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”