Здравейте,
От скоро имам Пасат В5.5 и забелязах че силата на звука на радиото и на CD-то се влияе от това с каква скорост се движа.Ако увеличавам скороста и звука става по силен и обратното.Искам да попитам някой знае ли как може да се изключи тази функция и ако искам след време пак да се включи ако поискам.
Благодаря ви предварително.
Дразнещ проблем с радиото на В5.5
- dandrv
- Автомобил: VW PASSAT B8 - 2016
- Двигател: 2-0 TDI 150 Hp CRLB motor
Re: Дразнещ проблем с радиото на В5.5
Колега, това е настройка от радиото - трябва да влезеш в менютата и да изключиш тази опция - беше един плъзгач от мин до макс пробвай коя позиция е че забравих вече - иначе се влияе от скорост/обороти. Принципно е настроен на средно положение. И при мен беше така но изключих тази функция.
Някой знае ли точно в кое меню се влиза и горе долу как се казва тази функция понеже нещо немога да го намеря с това тъпо меню на оригиналното радио.
- pedalchobaba
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля, че това не е проблем, а функция на радиото.
Натискаш TP/Set и задържаш докато ти се появи менюто.
Търсиш GALA /Geschwindigkeits Abhängige Lautstärke Anhebung/.
Като го докараш до Setup GALA с потенциометъра за усилване на радиото въртиш докато намериш NO. Така изключваш екстрата. Степените от 1 до 9 са ти настройките на функцията.
Толкоз.
Натискаш TP/Set и задържаш докато ти се появи менюто.
Търсиш GALA /Geschwindigkeits Abhängige Lautstärke Anhebung/.
Като го докараш до Setup GALA с потенциометъра за усилване на радиото въртиш докато намериш NO. Така изключваш екстрата. Степените от 1 до 9 са ти настройките на функцията.
Толкоз.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”