Бихте ли ми препоръчали най-дорите варианти във високия, средния и ниския ценови клас?
Интересува ме също така от къде мога да се снабдя с хакнати карти, с ограниченията по пътищата и др.

bangobango написа:Нали ми се наложи да ползвам китайски жи пи ес марка GPSДа ми го подаряват няма да го взема. Признал съм Garmin това е марката.
Harrry написа:Здравейте!
За да не пускам нова тема...
Напоследък ми се е приискало да си имам GPS в колата, а когато някаква такава идея ме сполети, опитът показва, че отърване няма. Особено след като веднъж, пътувайки от София за Троян, се разходихме погрешка до Луковит.
Та, значи, въпросът опира до избора. Според вас, това струва ли си парите:
GPS HOLUX GPSmile 62 5" навигационна система
В един сайт се предлага за 232 лв.(http://www.pro-bg.com/product/gps-na...2062_5983.html) Има гласови команди на български и частично българско меню (когато тъчваш за България). Иначе основното меню е на английски.Май няма и блутут. Иначе приятно на вид с големия екран. Дали да купя него, макар и в известна финансова криза, или да търся алтернативи (какви?)за нещо по-евтино, а защо не и с повече възможности? "Българските" Нави напр. май са с по-висока честота на процесора. Подразбрах, че при наличие на Блутут може да настроиш машинката да сърфира в Интернет, което звучи крайно примамливо. Единствено не ми трябват МР3 и радио, защото си имам в СД-то.
Какво бихте ме посъветвали?
Колко струват обичайният софтуер (карти на Б-я и Европа, българско мменю, бълг. гласова навигация), ако за по-евтино прибегнеш до покупка он-лайн от чужбина? Няма ли всъщност да излезе по-скъпо?