Много ще съм благодарен ако някой може да ми помогне с Гармин

Предварително се извинявам ако трябва модераторите да пермахват темата ако не сатва но не можах да намеря нищо в търсачката

stoti написа:http://www.kirev.net/2009/05/nokia-5800-xpressmusic-garmin-mobile-xt.html
M_POLO написа:здравейте кокеги питането ми е следното: та значи сложиха ми гармин на е 52 обаче е някакъв ад, не ме питайте за модел и тн тъй като нищо не разбирам, но ако има някой на когото мога да дам телефона да ми сложи читав Гармин ще съм благодарен, тъй като ми предстои пътуване! Благодаря!
Пс. Нокиа Е52
LILO&STICH написа:M_POLO написа:здравейте кокеги питането ми е следното: та значи сложиха ми гармин на е 52 обаче е някакъв ад, не ме питайте за модел и тн тъй като нищо не разбирам, но ако има някой на когото мога да дам телефона да ми сложи читав Гармин ще съм благодарен, тъй като ми предстои пътуване! Благодаря!
Пс. Нокиа Е52
доне си го до летището.Ще ти го оправя за 10 мин
M_POLO написа:LILO&STICH написа:M_POLO написа:здравейте кокеги питането ми е следното: та значи сложиха ми гармин на е 52 обаче е някакъв ад, не ме питайте за модел и тн тъй като нищо не разбирам, но ако има някой на когото мога да дам телефона да ми сложи читав Гармин ще съм благодарен, тъй като ми предстои пътуване! Благодаря!
Пс. Нокиа Е52
доне си го до летището.Ще ти го оправя за 10 мин
колега там работиш или там живееш по кое време е удобно да мина. Благодаря предварително![]()
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта