Helix Dark blue DB 69.1 къде да ги включа ?!?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
akon1
Автомобил:
Двигател:

Helix Dark blue DB 69.1 къде да ги включа ?!?

Мнениеот akon1 » Съб 21 авг 2010 23:02

Helix Dark blue DB 69.1 http://www.tehno-mall.ru/show_good.php?idtov=8590 са двата говорителя,карам passat b5 с касетофон гамма и знам че неможе да ги захрани добре ако ги сложа,та въпросът ми е следния,какъв усилвател ми трябва за тях и да допълня че вече имам един усилвател в колата http://www.pioneer.eu/fr/products/25/29 ... index.html както и един буфер http://www.cadencestore.com/ProductCart ... roduct=634,искам да сложа и тези два говорителя че ми събират само прах но как точно да го направя най правилно,и в същото време на тези два говорителя трябва ли им някакви кутии след като се монтират на кората щото без някаква кутия освен пищялки друго няма да има ??!?!? и да доплулня в момента съм с орегиналната си музика освен буфера и усилвателя :) благодария много

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Helix Dark blue DB 69.1 къде да ги включа ?!?

Мнениеот radi_nrj » Нед 22 авг 2010 0:23

Съдейки по тази тема разбирам, че май си тръгнал да градиш система без да имаш каквато и да е концепция.

Значи до тук сложи събуфер в багажника с мощно съпало. Сега мислиш за някакви елипси от, които не съм изобщо убеден, че имаш нужда. Нямаш нито читав плеър, нито читава предна линия, искаш да запазиш Гамата за да опазиш вида на интериора, а в същото време ще рещеш за елипси.

Аз вече не мога да те разбера... :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Нед 22 авг 2010 0:26

Човека иска крива задна линия mhihi
Амп е желателно да има, но дори и да има пак както каза колегата ще се открой преидмно баса. Направи им некакъж обем там по 4-5литра да имаш малко повече мид бас

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Нед 22 авг 2010 0:40

radi_nrj написа:Съдейки по тази тема разбирам, че май си тръгнал да градиш система без да имаш каквато и да е концепция.

Значи до тук сложи събуфер в багажника с мощно съпало. Сега мислиш за някакви елипси от, които не съм изобщо убеден, че имаш нужда. Нямаш нито читав плеър, нито читава предна линия, искаш да запазиш Гамата за да опазиш вида на интериора, а в същото време ще рещеш за елипси.

Аз вече не мога да те разбера... :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Подкрепям колегата.Даваш маса пари за аудио компоненти ,а нямаш най-важното ->Плеър.Намери някакво CD висок клас,което има същата подсветка като тази на колата ти и давай смело.То ще има всичко...

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Нед 22 авг 2010 0:44

Първо един читав плеър, после една или направо 2 компонентни системи за 4-те врати + това което вече има в багажника и готово.

Потребителски аватар
akon1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот akon1 » Нед 22 авг 2010 8:04

Да знам че едно с едно няма,но за в момента това имам :( за player да ще трябва да се сложи друг,ами сега ще мисля и ще пиша после :) мерси

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”