запитване за говорителии пасат б3 комби
запитване за говорителии пасат б3 комби
колеги предложете различни варианти за предна и задна линия на пасат б3 комби които горе долу да имат съотношение във звученето като ватове и г/д еднакви като марка идеята ми е да си имат така плътен звук със приятен бас защото да не слагам каса а само на говорители и някъкво прилично сд и евентуално някъкви идеи трябва ли изолация и каква ? благодаря предварително
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Re: запитване за говорителии пасат б3 комби
Коега, ако ги слагаш във вратите плътният бас ще си седи, но и корите ще дрънкат. Аз също съм пуснал тема по въпроса, но ако ще са във вратите ще ти тябват само кръгли. От две години имам два кръгли Sony Expload и съм доволен от тях, на кората свирят отзад добре. Но честно казано не съм видял още колони с качеството на оригиналните... хартиени.
Само не се подлъгвай по цената и не вземай Thunder.Груба решка, не бих я повторил.
Само не се подлъгвай по цената и не вземай Thunder.Груба решка, не бих я повторил.
Със сигурност ще трябва изолация - СТП ( вече е silent coat), Дайнамат, може и няколко пласта обикновена битумна лента. Още помня каква огромна разлика чух в едно поло с оригиналните говорители с налепен дайнамат по вратата зад тях. Тъй като не видях да си писал боджет ще те посъветвам да смениш само предните, примерно с това http://caraudio-bg.com/carspeakers/Grou ... c-16x.html и да им сложиш един хубав усилвател, ако не слушаш само черно няма да имаш нужда от суб
а примерно за този вариант дето масово го взимат на херз дск 165 с филтри и пищялки отзад някаде за гредите и нз някои вариант за отзад за орегиналните гнезда 4Х6 дето са и нз някакъв вид изолация за тях нз
4x6 елипси не помня кой производител има, 5х7 добре ама 4х6 ... Та като ще се преправя - 17 сант е екстра и тези ДСК ще ти вършат идеална работа, но ако имаш оригиналните отзад по-добре първо предните смени 
За изолация писах ти и трите популярни варианта ти си прецени според парите

За изолация писах ти и трите популярни варианта ти си прецени според парите

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
kedlar написа:4x6 елипси не помня кой производител има, 5х7 добре ама 4х6 ...
Te: http://aval-bg.com/car-audio/pioneer/govoriteli/pioneer-ts-h467
А те пионер имат от всичко верно
Ама много евтинджос изглеждат, мембраната да не е поцинкована

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
kedlar написа:А те пионер имат от всичко верноАма много евтинджос изглеждат, мембраната да не е поцинкована
Te, и по-евтини има: http://aval-bg.com/car-audio/alpine/govoriteli/alpine-sxe-4625s
Включително и Тхундер правят 4х6.
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасат Б3 има отврат акустика на озвучението,само дрънкат
.Без изолация във вратите няма да се постигне нищо добро,но ако се постави една изолация и една двукомпонентна система отпред и едно басче 10" отзад може и да стане нещо приемливо/но ти искаш без басбокс в багажника/.Колегите са посочили ГЗ или ДЛС,според мен ниските и класове ще свирят къде по добре от масовите марки.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”