антена Б5

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
boce
Автомобил:
Двигател:

антена Б5

Мнениеот boce » Пет 27 авг 2010 19:25

колеги здравейте,имам въпрос за антената на пасат в5 99г.има ли вероятност да е прекъсната връзката някъде,защото като влезна между блокови пространства или на закрито място ми се губи сигнала,радиото е оригиналното си gama 5 и е здраво,пробвал съм ,и с друго радио и пак същия проблем?някой да знае къде може да е откачена антената?

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Re: антена Б5

Мнениеот drago_tr » Нед 05 сеп 2010 7:39

И аз имам същия проблем...даже сложих усилвател на входа на радиото и е пак същата работа....защо се получава това? Като отвия антената която е на покрива изобщо няма разлика във качеството на сигнала :banghead: :banghead: Така че ако някои знае нека да помогне да каже каква е схемата на тая антена дали въобще ше стане или да си купувам нова. А иначе като забия на радиото отзад :Mr Green Fun една алуминиева тел...хваща та се къса....ама така си е селско :dummy: Искам и още нещо да попитам... оригиналния усилвател на антената на покрива...откъде взима 12V :roll:
Сега проверих....махнах кората и видях че преди антената там няма усливател....просто има букса която е ако се наложи смяна на антената да не се режат кабели...така че ако въобще имам оригинален усилвател...къде трябва да стои :banghead: :banghead: :banghead:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”