антена Б5
антена Б5
колеги здравейте,имам въпрос за антената на пасат в5 99г.има ли вероятност да е прекъсната връзката някъде,защото като влезна между блокови пространства или на закрито място ми се губи сигнала,радиото е оригиналното си gama 5 и е здраво,пробвал съм ,и с друго радио и пак същия проблем?някой да знае къде може да е откачена антената?
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Re: антена Б5
И аз имам същия проблем...даже сложих усилвател на входа на радиото и е пак същата работа....защо се получава това? Като отвия антената която е на покрива изобщо няма разлика във качеството на сигнала
Така че ако някои знае нека да помогне да каже каква е схемата на тая антена дали въобще ше стане или да си купувам нова. А иначе като забия на радиото отзад
една алуминиева тел...хваща та се къса....ама така си е селско
Искам и още нещо да попитам... оригиналния усилвател на антената на покрива...откъде взима 12V 
Сега проверих....махнах кората и видях че преди антената там няма усливател....просто има букса която е ако се наложи смяна на антената да не се режат кабели...така че ако въобще имам оригинален усилвател...къде трябва да стои

Така че ако някои знае нека да помогне да каже каква е схемата на тая антена дали въобще ше стане или да си купувам нова. А иначе като забия на радиото отзад
една алуминиева тел...хваща та се къса....ама така си е селско
Искам и още нещо да попитам... оригиналния усилвател на антената на покрива...откъде взима 12V Сега проверих....махнах кората и видях че преди антената там няма усливател....просто има букса която е ако се наложи смяна на антената да не се режат кабели...така че ако въобще имам оригинален усилвател...къде трябва да стои

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”