Преходник от AUX към USB...
Преходник от AUX към USB...
Съществува ли такова нещо? CD-то ми има такава букса изкарана отпред (Sony cdx gt23).Та мисълта ми е дали има такъв преходник за да мога да ползвам флашката си с cd-то?
- swissmad
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Преходник от AUX към USB...
Те такова нещо не съм виждал.От МР3 player става ама от флашка...........
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
купуваш си един мп3 плейър и го свързваш в aux входа на ЦД-то и си слушаш... друг начин няма..
Такова нещо съществува и се нарича Лаптоп, може и джобен компютър с USB master порт и аудио изход.
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Traian написа:Съществува ли такова нещо? CD-то ми има такава букса изкарана отпред (Sony cdx gt23).Та мисълта ми е дали има такъв преходник за да мога да ползвам флашката си с cd-то?
Дори и да се пробва да се приспособи и да се направи някакъв преходник, който да се пъха в AUX няма да стане нищо понеже това е вход на, който се подава сигнал от било то mp3 player, laptop, gsm и тем подобни докато USB-то се използва се използва за разчитане на флаш памет, а не за приемане на сигнал. По-добре не си играй да правиш приспособления просто си вземи мп3-ка + хубав кабел (да не е някой менте кабел да пращи и жаковете да влизат хлабаво). Иначе един приятел си беше изкарал от някъде USB и си беше направил радио касетофона да свири с флашка, все пак баща му много чатка на електрониките за разлика от мен къдет съм учил в електрото а като разглобя нещо и като го сглобя ми остават излишни части

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”