Колеги дайте мнения за този продукт..
http://shop.mobile.bg/662-gps-detektor-safedrive.html
или този:
http://shop.mobile.bg/400-snooper-3zero ... ektor.html

Мнения за GPS детектор SafeDrive
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Мнения за GPS детектор SafeDrive
Колега за парите които струва второто устройство ще си купиш отделно радар детектор, отделно Gps навигация.Нови модели и със дисплей,не със светлинно/звукова сигнализация.
В инструкцията на първото устройство има една "лека" замазка, обновяване на базата през интернет.Да, но само когато ти си я обновиш вкъщи.
Единия ти вариант е хубава навигация, на която сам ще си качваш POI(супермаркети,заведения,катаджии...) плюс хубав радар детектор.
Втория вариант е Pocket PC с GPS модул на което ще качиш програмата Trapster,гарантирано нонстоп обновяване за трафик камери и т.н. пак заедно с радар детектор.Така мисля аз, за да си наистина оборудван с "играчки" против актове/фишове.
P.S.Има донякъде изгодни планове на моб.оператори за трафик на данни,това за Trapster.
В инструкцията на първото устройство има една "лека" замазка, обновяване на базата през интернет.Да, но само когато ти си я обновиш вкъщи.

Единия ти вариант е хубава навигация, на която сам ще си качваш POI(супермаркети,заведения,катаджии...) плюс хубав радар детектор.
Втория вариант е Pocket PC с GPS модул на което ще качиш програмата Trapster,гарантирано нонстоп обновяване за трафик камери и т.н. пак заедно с радар детектор.Така мисля аз, за да си наистина оборудван с "играчки" против актове/фишове.
P.S.Има донякъде изгодни планове на моб.оператори за трафик на данни,това за Trapster.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Мнения за GPS детектор SafeDrive
дай 200лв и аз ще ти напиша на лисче къде има спиид камери и патрули на КАТ
Абсолютна глупост, по добре радар детектор

Абсолютна глупост, по добре радар детектор
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”