Колеги, пътувам на кратки разстояния често и в 99% слушам радио. Трябва ми малко по-добра музика от стандартната, защото понякога, когато много се кефя на някое парче искам да позасиля волумето, а в момента ако направя това, единственото което получавам е гъгнене на колоните.
По принцип в момента колата е със стандартните колони отпред - свирят ОК и не изкривяват колкото и да съм засилил, но са слабички. Отзад на кората, предния собственик е забил 2 елипси "нонейм" и един бас "нонейм" - баса е двуканален и е вързан паралелно на елипсите. Колоните и трите са менте и не стават според мен. Това което търся, не държа на супер мощ, повече ми се ще да има по-плътен бас и по-чисто звучене, като врътна "волумето"
Затова и се ориентирах към евтин усилвател и някакъв бас готов, защото не ми се занимава аз да си ги правя нещата, гъзорък съм и не ме бива в домашното производство.
Много пари за музика не ми се дават, защото така или иначе, както казах, стоя малко в колата и в повечето време и това което е вътре ме удовлетворява. Заради кратките моменти от по 2-3 минути, когато давам газ, не си струва да дам над 1к за музика.
Харчат ми се около 250-300 общо за усилвател и бас засега

Ако много се запаля, ще мисля нататък, затова искам някакъв съвет за около тази сума. Евентуално съм навит и на втора ръка стока, но да е читава.
Иначе ако ще давам 1к, ще е за валове