Важното е да има функция за произволно избиране на песен

Като сложа диска да не почва всеки път от първата песен а да си избира само коя да пусне.
andro_ написа:Колега, определи някакъв бюджет за CD-то, за да можем да ти дадем адекватен съвет.
Също така опиши каква ти е системата - имаш ли усилватели или всички говорители се захранват от вградения усилвател в източника? Искаш ли да чете MP3, други формати някакви? USB искаш ли да има? Мисля, че когато отговориш на тези въпроси колегите ще ти подскажат подходящи модели. Поздрави!
andro_ написа:Ето ти ръководството, колега, в .pdf формат, на български език. Информацията, която търсиш ( за shuffle play) е на стр.8.
ftp://ftp.vaio-link.com/pub/manuals/con ... 222_BG.pdf
achodemo написа:http://www.dekom.bg/?page=product_details&structure=Products&instanceID=9351&FCID=FC0e4a84e3cbcbbf2909790944b0867c12
За тези пари е отличен избор , не прави грешката да си вземеш Сони
Kun4a написа:Ако не се лъжа тази функция за произволно пускане на песен се казва Shuffle и май повечето ЦД-та си я имат
ivo_555 написа:Kun4a написа:Ако не се лъжа тази функция за произволно пускане на песен се казва Shuffle и май повечето ЦД-та си я имат
Не винаги, при някой марки е RDM ON/OFF, от RANDOM ако не се лъжа идва!
ahhi написа:Какво лошо в Xploda
pepi_berk написа:andro_ написа:Колега, определи някакъв бюджет за CD-то, за да можем да ти дадем адекватен съвет.
Също така опиши каква ти е системата - имаш ли усилватели или всички говорители се захранват от вградения усилвател в източника? Искаш ли да чете MP3, други формати някакви? USB искаш ли да има? Мисля, че когато отговориш на тези въпроси колегите ще ти подскажат подходящи модели. Поздрави!
Ем бюджета ми е 200лв. Не знам дали за тези пари се намира CD с тази функция. Нямам усилвател ползвам фабричните говорители на Golf 3. Форматите не са ми проблем но ако чете мп3 е повече от достатъчно.
USB с него и без него все ми е едноаз си пoлзвам mp3 Playera през AUX.
Сега гледам вие казвате че почти всички cd-та я имат тази опцияАко е така тогава може и моито цд да я има.
Проблема е че не му пазя книжката с инструкциите а в менюто не съм я срещал.
Модела е някои от тези 4-те:
cdx-gt220
cdx-gt225c
cdx-gt222
cdx-gt121
Ако някои има такова цд и пази книжката би ли проверил дали има функцията.
Благодаря предварително
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 23 госта