Значи колеги проблема ми е следния.Една вечер както си слушах музика и изведнъж СД-то ми се изключи и след около 1 сек се включи пак и аз си помислих че може да е нещо от диска,но взе често да го прави.Та да ви попитам може ли да има някво бушонче и от него да прави проблеми,или вече е издало багажа и трябва да си търся ново.
Поздрави

Проблем-Прекъсване на СД
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: Проблем-Прекъсване на СД
"Бушон" (предпазител) не съм чул да прекъсва и пак да сработва, поради простата причина, че са от стопяем тип и веднъж превиши ли му се тока "жичката" в него се стопява и няма как да се възстанови от само себе си. След спиране после продължава ли си от същото място където е спрял или всички настройки се нулират. Ако си продължава провери втория "+", който ти гаси CD-то като извадиш ключа примерно. Ако се нулират настройките си виж постоянния плюс към касетофона. Аз лично залагам на кофти връзки, но може и друго да има.
- Black-White
- Автомобил:
- Двигател:
dancing_niki написа:"Бушон" (предпазител) не съм чул да прекъсва и пак да сработва, поради простата причина, че са от стопяем тип и веднъж превиши ли му се тока "жичката" в него се стопява и няма как да се възстанови от само себе си. След спиране после продължава ли си от същото място където е спрял или всички настройки се нулират. Ако си продължава провери втория "+", който ти гаси CD-то като извадиш ключа примерно. Ако се нулират настройките си виж постоянния плюс към касетофона. Аз лично залагам на кофти връзки, но може и друго да има.
Като изгасне продължава пак от същото място от кадето си е спрял.Значи да проверя 2-я + тъка ли ??? Мерси колега ще погледна да видя дали му има нещо
Поздрави
- dangi_
- Автомобил:
- Двигател:
И аз съм за кофти връзки.....прегледаи си буксите внимателно да няма някоя хлабава или окислена

- Jus7_Craz1
- Автомобил:
- Двигател:
100 процента е кофти връзки ! Провери всички захранващи кабели и пак пиши 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Първо провери дали бушончето не е хлабаво
Случвало ми се е при едно сони.Много хлабаво влизаше и при 3-4 дупки почваше да изпада 

- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Колеги, помагайте, същия проблем и при мен, проверих всички връзки, всичко е наред, но прекъсването продължава. Нещото, което ми прави впечатление е, че прекъсва точно когато сработи помпата на ABS-a. Не мога да се светна каква логика има... При всяко леко помпене на помпата касетофона прекъсва за секунда, някой път и за повече... 

- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
Проблема се задълбочава... Преди малко като карах касетофона започна са изключва на всяко натискане на спирачката, спрях го, замириса на изгорял кабел, като стигнах вкъщи разкачих плюса на акумулатора, ще ровя из инсталацията. Някой знае ли откъде точно минава захранването на касетофона, дали има нещо общо с педала на спирачката?
Темата продължава тук viewtopic.php?f=6&t=274537
Темата продължава тук viewtopic.php?f=6&t=274537
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”