Здравейте
Имам два проблема с голфа, най-накрая ми го оправиха, обаче като пусна музика и колоните от лявата врата не свирят, предполагам че момчетата които ми оправяха колата, като са изправяли ламарините и боядсваха, не са вързали колоните, не съм сигурен, дайте идея какво да правя (колата вече е в софия, оправяха я във варна). Също така като мръднах седалката и като запалих колата лампичката за еърбега загасна за секунда и после пак светна за постоянно. Благодаря предварително.

Проблем колони голф 4
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Re: Проблем колони голф 4
winboze написа:Здравейте
Имам два проблема с голфа, най-накрая ми го оправиха, обаче като пусна музика и колоните от лявата врата не свирят, предполагам че момчетата които ми оправяха колата, като са изправяли ламарините и боядсваха, не са вързали колоните, не съм сигурен, дайте идея какво да правя (колата вече е в софия, оправяха я във варна). Също така като мръднах седалката и като запалих колата лампичката за еърбега загасна за секунда и после пак светна за постоянно. Благодаря предварително.
Като за начало виж дали са ти вързали "колоните"... Ако са свързани проблема е или в касетофона ( там не са свързани,но е малко вероятно) или някъде има скъсан кабел. А относно Airbag-a,по това което казваш че са ти изправяли ламарините ме съмнява да не би да си я халосал някъде и да ти се е отворила визглавницата..ако е така трябва да се закачи на комп за да се изчисти грешката.Понеже ако Airbag-a не е свързан и дадеш на контакт мисля че ти го записваше като грешка или нещо такова.А ако е било само веднъж не е фатално сигурно е било само бъг.Понякога се случва.
-
- Автомобил:
- Двигател:
за еърбега, не светеше лампичката преди да преместя седалката, баща ми караше колата и като ми я даде аз си наместих седалката запалих колата и загасна за секунда и започна да свети постоянно, ще отида при някого да видим дали има грешка,а за тонколоните как точно да проверя, трябва ли да свалям корите и как точно да ги сваля защото не знам как 

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Няма нужда да се сваля цялата кора.По принцип отстрани на решетката на високоговорителите трябва да има едни малки жлебове в които да навреш отверката за да ги свалиш ...поне при Октовиа-а е така... но и на голфа би трябвало да е същото... След като свалиш решетката ще видиш говорителя.. по принцип се държи на 4 видии... и отзад би трябвало да има 2 букси,които мисля че нямаше значение как се слагат...а и май нямаше как да им сбъркаш местата 

За лампата на еърбега, от написаното, най-вероятно се е разкачил или разхлабил куплунга на еърбега на шофьорската седалка. Намира се под седалката и се случва при мърдане на седалката или чистене с прахосмукачка.
Предупреждение - При всякякви операции по системите на еърбега трябва да се разкача акумулатора, за да се избегне случайно отваряне на някоя възглавница.
Предупреждение - При всякякви операции по системите на еърбега трябва да се разкача акумулатора, за да се избегне случайно отваряне на някоя възглавница.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, реших единия проблем - с колоните, буксата не беше вързана, установих че кората на вратата лесно се сваля. Проблема с еърбега може би ще бъде решен малко по-нататък защото сега нямам свободно време, благодаря за отзивчивостта на всички 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”