Проблем с плейара?
Проблем с плейара?
Значи, дори и при най-малката неравност, плейара ми прекъсва, дори и като разклатя колата. Изключва се и пак се включва, може ли да се направи нещо по въпорса, цд-то е някакъв kenwood от на баба ми времето. Може ли да е нещо от кабелите и тоците, защото май не са много добре или си е просто от цд-то?
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
На радио не съм го карал, поне на място не прескача. Не се бях сещал да проверя така
Ще го видим, ама май ще трябва ново така като гледам
Прескачането на дискове го прави по различен начин на всеки диск, например когато е записвано на по бавна скорост не прескача толкова много, а като е на висока все едно не слушаш музика.

Прескачането на дискове го прави по различен начин на всеки диск, например когато е записвано на по бавна скорост не прескача толкова много, а като е на висока все едно не слушаш музика.
Искам да се възползвам от вече пуснатата тема да ви помоля да ми препоръчате кабели. Става дума от цд-плейъра към 2 елипси на кората и към два говорителя в таблото, но незнам дали са пищялки, мисля че не са защото изглеждат по-големи. Искам някакви хубави кабели, с които да знам че няма да имам ядове. Ако може да ми кажете и кои са най хубавите ще съм ви благодарен.
Може ли да ми кажеш цените на Аудисън, защото немога да намеря в сайт-а на авител и да питам дали за кабели ще има безплатна доставка, а ако не колко ще струва до Варна?
п.п. Сега пробвах да карам на радио и не прекъсваше... което най-вероятно значи, че проблема е в оптиката, но все пак съм решил да си зема хубави кабели, защото малко по малко мисля да сглобя една културна музика.
п.п. Сега пробвах да карам на радио и не прекъсваше... което най-вероятно значи, че проблема е в оптиката, но все пак съм решил да си зема хубави кабели, защото малко по малко мисля да сглобя една културна музика.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”