LG CD LCS500UR

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
staklinika
Автомобил: vw golf 3 GTI
Двигател: 2000

LG CD LCS500UR

Мнениеот staklinika » Нед 26 дек 2010 12:32

Здр колеги искам да се допитам до до вас .Подариха ми ново LG CD LCS500UR много не съм запознат със тази марка.Изкажете си ващите мнения за това касетофонче ако може благодаря предварително и ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ.

emo__80
Автомобил:
Двигател:

Re: LG CD LCS500UR

Мнениеот emo__80 » Сря 29 дек 2010 20:46

от как ползвам CD във колата съм със LG имам приятел със същата марка,може да не е най-добрата но за сега съм доволен,аз съм със по стар модел от този и си ми е достатъчен според мен са си доста добри

Потребителски аватар
the_thug
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот the_thug » Сря 12 яну 2011 10:45

Колега, щом е подарък не го мисли много... LG не са лоша марка, може да отстъпват малко на Pioneer,JVC,Alpine но все пак те са лидери в озвучаването а LG е всестранно развита марка - от принтери,телевизори до аудио плеъри. Разликата в марките най-лесно ще усетиш в качеството на звука при усилването на плеъра почти до крайна точка, тогава може би ще се усетиш разлики.При такова усилване често високоговорителите които имаме изкривяват звука а не плеърът.Ползвай си го със здраве докато работи.

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Сря 19 яну 2011 15:28

Аз лично бягам от такива марки които правят хем печки хем хладилници ... но по темата
Имам LG, купих го преди около 5 години на някаква супер промоция, ползвам го всеки ден и проблеми не съм имал със закачени на него 4 колони + усилвател. Панела е изключително здрав, няма грам ожулено и т.н.
Единствените два проблема които съм установил са:
- При свален акумулатор и поставянето му отново не иска да запали докато не пробваш да напъхаш диск, дори и вътре да има такъв;
- Не знам как (и в книгата не пише) да му сверя часовника;
(макар че тези два проблема може да са и от това че просто не съм осведомен достатъчно)

Нещо което ми лиспва е че няма порт за монтаж на дистанционно за волан.
Като цяло 5+

koldi811
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот koldi811 » Сря 22 яну 2014 19:11

За да не пускам нова тема,ще използвам тази.Когато ми се запали колата успях да измъкна аудиото,но буксата замина.Някой знае ли къде продават за тоя модел букса.16 пина,LG LCS500UR .

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”