Проблем с радио (RCD 500) на Туран - Решен

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Проблем с радио (RCD 500) на Туран - Решен

Мнениеот daemon » Пет 02 мар 2012 15:31

Привет колеги, ако някой кара Туран (BKD), сблъсквал ли се е с проблеми с радиото? Модела е края на 2006, RCD 500 e музиката, наскоро просто спря, не тръгва изобщо :)

По книга има 2 предпазителя за радиото (и двата са здрави), но доколкото попрочетох има и още един, който е зад самото радио. Тъй като в Порше нямат диагностика за подобни проблеми (т.е. могат само да кажат, че са ми здрави двата бушона, за третия даже не знаеха, а и аз разбрах след посещението), има ли някой които си е чукал главата с подобно нещо? :) Най-лесното е ново радио, ама тия пари някак си за музика точно не ми се дават от раз.

Решение:

Ако някой има подобен проблем:

1. Проверете си двата предпазителя по упътване - първия, под предния капака, и втория, вътре - долу вляво
2. Радиото има още един предпазител 10А, който е на гърба му, вижда се след сваляне на панела и демонтирането му
3. Ако (1) и (2) се окажат здравеи за нещастие, мога да ви препоръчам малък сервиз до Студентски Град - десен завой от Симеоновско, посока Центъра, втората кооперация отляво има малък сервиз "Аларми, Аудо" - оправиха го, адреса е ул. Проф. Д-р Иван Странски №7 мисля - ако някой попадне в такъв филм, да драсне лично, ще го покажа на място направо.

Последно избутана от daemon на Пет 02 мар 2012 15:31.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”