Аидио за ГОЛФ за 350-400 лв

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
MATOHARI
Автомобил:
Двигател:

Аидио за ГОЛФ за 350-400 лв

Мнениеот MATOHARI » Вто 01 авг 2006 23:27

Като за начало ще започна с това че имам Голф2 с оригиналелно радио и две предни колонки пак оригинални с колата.те дирекно се разкарват..та в момета са събрал около 350-400 лв и мисля малко да поднова....та чудех се кое ще по-добро и по надежно като съчетание...

Първия варянт е:SONY

http://www.electron.bg/product_info.php ... rers_id=11

Базов модел с MP3, WMA, ATRAC възпроизвеждане и супер звук и мощност за този клас - 4 x 50 Watt S-MOSFET. RDS радио. 1 RCA изход от предусилвателя с възможност за превключване на subwoofer. Опция безжично дистанционно. AUX in на фронталният панел.

------200 лв.

http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=795

Двулентови, 6" х 9", универсални автотонколони. Декоративни капаци в комплекта. Подходящи в случай че никога няма да добавяте крайно стъпало към аудио системата си. Цена за чифт.

-----89 лв. X 2----178

=378 лв..
друг варянт е

http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=3749

4 х 50W, MP3, CD-R, CD, CD-RW съвместимост, Flip Down панел, RDS на тунера, дистанционно, 18FM/6AM памет радиостанции, антивибрационно шаси, падащ панел

-----170 лв

http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=3749

Мощност: 50W RMS/200W Max, Трилентова система, Размери: 6"х9"/15х23 см., Съпротивление: 4 ома

----60 лв x 2 --- 120 лв
---290 лв и тук вече мислим за нещо такова
http://www.technopolis.bg/big_prod.php? ... =23&f=4078

Мощност RMS: 140W, MAX: 280W, Диаметър: 10" (25 см), Чувствителност: 91 dB, Честотен диапазон: 22-1500Hz

--- 90 лв

и става 290 и при този варянт се чуда нали тия предните пищялки сам ги махнал трябва ли да сложа други некви ще доиде ли много басс примерно ако го оставя така само с трилентовите и баса то сичко ще се сложи от зат на кората...ще вади ли добре звук с басс..

или варянт СОНУ кастофона ЛГ елипсите и пак некаж субуфер по ефтин от зат примерно или ако имате вия некво друго по потходящо предложени ще се радвам да споделите...МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО...

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 02 авг 2006 1:06

Виж отговорите в тунинг форума.

Потребителски аватар
naka_76
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот naka_76 » Сря 02 авг 2006 10:40

Изображение

270лв Pioneer DEH-30MP

Изображение

за отзад на кората Hertz DCX 690 95лв

Вече отпред ако искаш оригиналните места на таблото , те са 87 мм. Общо взето все тая какво ще сложиш. Общия принцип е , че по-добре евтин плеър и скъпи колони. Херцовете са италиански и им личи, нищо общо с китайската продукция. Пионерчето е малко грозно, но е въпрос на вкус. Иначе разгледай тук http://www.avitel-bg.com/index.php

MATOHARI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MATOHARI » Сря 02 авг 2006 20:48

Мерси много до колкото рабирам мойе някое по мижево кастовоче и по добри колони и тия от прет не задалжително да ги пускам ам сигорно ще е по яко с теь е рабирасе да се сменат...Мерси се пак...почвам и аз да понаучавам нещичко...

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 02 авг 2006 21:14

MATOHARI написа:Мерси много до колкото рабирам мойе някое по мижево кастовоче и по добри колони и тия от прет не задалжително да ги пускам ам сигорно ще е по яко с теь е рабирасе да се сменат...Мерси се пак...почвам и аз да понаучавам нещичко...
може би правописа за първо време

ionko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ionko » Чет 03 авг 2006 19:54

вземи си тези за отзад http://www.visaton.de/de/5/9/181.html 120лв са а за отпред http://www.visaton.de/de/1/1/867.html тези са 35лв само че 4 омовата версия и някакъв по евтин касетофон общо за колони става 155лв и за 150 някъв касетофон като например LG

Vodoo_Acid
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vodoo_Acid » Чет 10 авг 2006 13:57

Момци хубава музика не става като почнете да спестявате от това и онова,но все пак разбирам не всеки има възможността да даде 1000лв за музика.Моя съвет е пич да си вземеш хубав player за повечко пари да икономисаш колоните за момента и после лека полека да смениш и тях.Качеството зависи от първоизтоика тоест от player-a защото и наи извънземните колони да сложиш player-a като е боклук нисто не става.

Потребителски аватар
kali_racing
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Аудио

Мнениеот kali_racing » Чет 10 авг 2006 14:07

Pioneer DEH-2800 + Hertz Елипси и колата заспива!!!Марки като Sony или LG не си заслужават защото след едногодишна експлоатация не стават за нищо!!!

Потребителски аватар
mileff
Автомобил:
Двигател:

Re: Аудио

Мнениеот mileff » Пет 11 авг 2006 9:28

kali_racing написа:Pioneer DEH-2800 + Hertz Елипси и колата заспива!!!Марки като Sony или LG не си заслужават защото след едногодишна експлоатация не стават за нищо!!!

Абе за SONY-то не съм много съгласен че след една година за нищо не става. Аз съм със SONY (плейър и колони) и съм си много доволен :!: :ihaaaaa

Потребителски аватар
POLO PAVLETI
Автомобил:
Двигател:

Re: Аудио

Мнениеот POLO PAVLETI » Пет 11 авг 2006 10:24

mileff написа:
kali_racing написа:Pioneer DEH-2800 + Hertz Елипси и колата заспива!!!Марки като Sony или LG не си заслужават защото след едногодишна експлоатация не стават за нищо!!!

Абе за SONY-то не съм много съгласен че след една година за нищо не става. Аз съм със SONY (плейър и колони) и съм си много доволен :!: :ihaaaaa

SONY и звук :roll: Взимай Пионерчето и некви Бошмен елипси за отзад и газ. Отпред некви за 15 кинта в таблото но еднолентови и си готов.Може евентуално да ти останат пари за некое скромно стъпало за да вржеш Бошменките и няма да ти трябва и туба :wink:

lancha
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lancha » Пет 11 авг 2006 15:41

naka_76 написа:Изображение

270лв Pioneer DEH-30MP

Изображение

Аз съм с тази комбинация и не ми харесва :evil: .Слагал съм и едни JBL на един приятел и с тях специялно баса е по-добре, но са 170лв

Потребителски аватар
Amorphiss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Amorphiss » Пон 14 авг 2006 17:08

Vodoo_Acid написа:Момци хубава музика не става като почнете да спестявате от това и онова,но все пак разбирам не всеки има възможността да даде 1000лв за музика.Моя съвет е пич да си вземеш хубав player за повечко пари да икономисаш колоните за момента и после лека полека да смениш и тях.Качеството зависи от първоизтоика тоест от player-a защото и наи извънземните колони да сложиш player-a като е боклук нисто не става.

Напълно съм съгласен с теб Vodoo_Acid лично за мен най добрия варянт е с един добър плеър Пайнер ЖВЦ или в най лошия случай Сони две елипси по избор и според джоба цените им варират от около70-150лв но НЕ си взимай сонаши, нео, мео и тям подобни боклуци заштото доста често се дънят късат мустаци и т.н.
Вече при така окомплектована система можеш да си я надстройваш колкото ти душа сака :D
Задълйително при избора на ресивър гледай да има извод за крайно стъпало (мисля че беше на 2.5 волта) и по възможност за суб-бас.
Приятно майсторене :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”