Място за усилвател на Golf 3
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Място за усилвател на Golf 3
Здравейте колеги! Ще си слагам усилвател в колата. Голф 3. Имам огромна метанова бутилка в багажника, която почти прилепва към гърба на задните седалки, в момента много го мисля къде да сложа усилвателя. Размерите му са 400х200х40мм. Дойде ми на ум да е под задните седалки. Мощността му е малка: 4х50W. И едвали ще е постоянно на макс. мощнст. Според вас дали ще загрява там под седалките? Други идеи?
- Iv0o0o0
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Място за усилвател на Golf 3
коелга мисля че не се сабира усилвател там пробвай но на око като съм го гледал сякаш ми изглежда че няма да влезе или по точо ще влезе но седалката немойе да легне после както трябва 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Виж дали се побира, ако се побира нищо не пречи да експериментираш. Виждал съм и усилвател монтиран под мокета в краката на пасажера отпред и си работеше
.
Ако имаш притеснения за охлаждането може да мазнеш с термо-паста по местата където усилвателя ще опира в ламарината под седалката и така по ефектиивно ше я ползваш и нея као радиатор. Пък и ако не усилваш много няма и да грее.
С две думи може и да стане ама трябва да се имат някои неща в предвид.

Ако имаш притеснения за охлаждането може да мазнеш с термо-паста по местата където усилвателя ще опира в ламарината под седалката и така по ефектиивно ше я ползваш и нея као радиатор. Пък и ако не усилваш много няма и да грее.
С две думи може и да стане ама трябва да се имат някои неща в предвид.
- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Благодаря колеги! Утре ще пробвам и ще монтирам... ще кажа какво съм направил.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”