Моля за помощ свързана с инсталирането на карта за 2 ДИН

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
ingenera7
Автомобил:
Двигател:

Моля за помощ свързана с инсталирането на карта за 2 ДИН

Мнениеот ingenera7 » Чет 03 фев 2011 23:04

Здравейте наскоро си купих това http://cgi.ebay.com/ebaymotors/WON-2-Di ... AudioQ5fVi Отправям молба към всеки,който може да ми помогне с информация каква карта трябва да кача за да сработи и как точно става

Благодаря предварително

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Моля за помощ свързана с инсталирането на карта за 2 ДИН

Мнениеот LILO&STICH » Пет 04 фев 2011 15:57

виж си упътването.
Според мен стандартна карта,непревишаваща 4гб както е написано в сайта :wink:

Потребителски аватар
NIKeSh0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NIKeSh0 » Пет 04 фев 2011 18:54

Колега на каква крайна цена ти дойде това устройство ??

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Пет 04 фев 2011 18:57

NIKeSh0 написа:Колега на каква крайна цена ти дойде това устройство ??

Около 450лв трябва да му е стъпило!

Потребителски аватар
ingenera7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ingenera7 » Пет 04 фев 2011 22:11

Стъпи ми 420лв с пей пал,но нещата далеч не приключиха с това.Когато престикна пратката в софийския DHL от там ми се обадиха с питането дали да ми го пратят до Плевен или ще отида да си го взема.На следващия ден пратката беше при мен,но след като заплатих 20лв ми връчиха документи с които трябваше да отида до митницата,защото за пратки,които не са от страни членки на евросъюза се заплаща мито и ддс.В митницата ме насочиха към служител,който да ми разясни процедурата.Повярвайте,че доста глупости ми наговори за отрицателно време и в крайна сметка нищо не разбрах.На финала само разбрах,че ако искам може срещу 20лв да ми изготви необходимите документи.От там при нотариус за заверка на пълномощно необходимо на служителя за да започне работа което струваше 16лв.След като му го занесох ми обясни да мина след няколко часа и да си приготвя още 148лв.
420лв-устройство
20лв-DHL до града ми
148лв-мито и ддс
20лв-комисионна за документи
16лв-заверка на пълномощно
35лв-тв антена,която чакам тези дни
50лв-монтаж
Обща стойност 709лв
Съвета ми е да не поръчвате от сайтове.Търговците са коректни в повечето случеи,но в Бг ви се сервират доста изненади.Аз самия неочаквах да ми стъпи на такава цена.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 04 фев 2011 22:58

ingenera7 написа:Стъпи ми 420лв с пей пал,но нещата далеч не приключиха с това.Когато престикна пратката в софийския DHL от там ми се обадиха с питането дали да ми го пратят до Плевен или ще отида да си го взема.На следващия ден пратката беше при мен,но след като заплатих 20лв ми връчиха документи с които трябваше да отида до митницата,защото за пратки,които не са от страни членки на евросъюза се заплаща мито и ддс.В митницата ме насочиха към служител,който да ми разясни процедурата.Повярвайте,че доста глупости ми наговори за отрицателно време и в крайна сметка нищо не разбрах.На финала само разбрах,че ако искам може срещу 20лв да ми изготви необходимите документи.От там при нотариус за заверка на пълномощно необходимо на служителя за да започне работа което струваше 16лв.След като му го занесох ми обясни да мина след няколко часа и да си приготвя още 148лв.
420лв-устройство
20лв-DHL до града ми
148лв-мито и ддс
20лв-комисионна за документи-това можеше осам да си го направиш
16лв-заверка на пълномощно-не ти е било необходимо,ако сам си минаваш митница
50лв-монтаж
Обща стойност 709лв
Съвета ми е да не поръчвате от сайтове.Търговците са коректни в повечето случеи,но в Бг ви се сервират доста изненади.Аз самия неочаквах да ми стъпи на такава цена.
тези горните не са много,но все пак са си пари :wink:
За антената,чвно си пропуснал да им драснеш на тея в китай,защото принципно слагат :wink:

Дай сега да видим гнездото за картите :roll:

Потребителски аватар
ingenera7
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ingenera7 » Пет 04 фев 2011 23:34

Стъпи ми 420лв с пей пал,но нещата далеч не приключиха с това.Когато престикна пратката в софийския DHL от там ми се обадиха с питането дали да ми го пратят до Плевен или ще отида да си го взема.На следващия ден пратката беше при мен,но след като заплатих 20лв ми връчиха документи с които трябваше да отида до митницата,защото за пратки,които не са от страни членки на евросъюза се заплаща мито и ддс.В митницата ме насочиха към служител,който да ми разясни процедурата.Повярвайте,че доста глупости ми наговори за отрицателно време и в крайна сметка нищо не разбрах.На финала само разбрах,че ако искам може срещу 20лв да ми изготви необходимите документи.От там при нотариус за заверка на пълномощно необходимо на служителя за да започне работа което струваше 16лв.След като му го занесох ми обясни да мина след няколко часа и да си приготвя още 148лв.
420лв-устройство
20лв-DHL до града ми
148лв-мито и ддс
20лв-комисионна за документи-това можеше осам да си го направиш.-Откаде знаеш дали мога сам да си го направя след като незнаеш как ми протича деня и дали имам време.
16лв-заверка на пълномощно-не ти е било необходимо,ако сам си минаваш митница-Мисля,че вече можеш да си отговориш защо съм го правил
50лв-монтаж
Обща стойност 709лв
Влязох в тези подробности за да е наясно колегата че има и допълнителни разходи и да е подготвен,а не да ми се обяснява от какво съм можел да спестя.

Извинявам се,явно несъм се изразил правилно.Нямам впредвид вида на самата чип карта.Той е SD.Претисненията са ми свързани с инсталирането на GPS карта за БГ и Европа или поне само за Бг.Дали IGO8 ще върши работа,какви стъпки трябва да следвам,и ако не става с IGO8 тогава каква да инсталирам

Благодаря

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Съб 05 фев 2011 9:45

igo ще тръгне съвсем спокойно

Потребителски аватар
ingenera7
Автомобил: