Купих си Голф 3-ката само със задни колони и сега искам да сложа в таблото предни колони, ама не знам колко трябва да са големи.
Голфът е 92г, GT.
10 см или 13 см трябва да са?
Препоръчайте някакви добри колони с такъв диаметър.
Колони за вграждане в таблото - Golf 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 19:54, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:La4o написа:9 лв в технополис ТЪНДЪР, двулентови свирят перфектно- 60 Hz-24000Hz
Свирят направо убийствено мен ако питаш - в смисъл - може да починеш или от смях, или от увреждане на вкуса/слуха... xa xa xa 9лв и xa xa xa Thunder...
Те затова са ги кръстили Thunder

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:La4o написа:9 лв в технополис ТЪНДЪР, двулентови свирят перфектно- 60 Hz-24000Hz
Свирят направо убийствено мен ако питаш - в смисъл - може да починеш или от смях, или от увреждане на вкуса/слуха... xa xa xa 9лв и xa xa xa Thunder...
Не знам как свирят въпросните "гръмотевици" но има съвсем прилични говорители на подобни цени които си свирят съвсем добре. Пък и не знам кой знае какво очаквате да извадите от 10сантиметров говорител. Е знам че на някои марки гаворители и лепенките на гърба им свирят според гордите им притежатели. Но пък и като си се бръкнал
примерно за един Блаупункт от стотина лева и задника ти ше свири като помощно средство като го показваш. Българина иска нещо хубаво голямо за малко пари е немя такова. За сметка на това има голямо в някои случаи с хубава марка ма нехубаво за много пари. И те там вече е трагедията.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ние лепенки не гледаме
Имаме си уши за тази работа
А пък и скромната ми практика е показала, че китайски говорители с гръмки названия като Тъндър или нещо там друго някак си правят всичко друго, но не и да свирят като хората
Иначе аз съм фен на едни чехски говорители TVM, които на цени са почти като българските от Благоевград, но са на светлинни години пред тях като качество на изработка и свирене...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- La4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мноо чувствителни слухови апарати bowdown
Заповядай на среща, няма въобще да познаеш дали са "тъндър" или "JBL" примерно от 100 лв.
Заповядай на среща, няма въобще да познаеш дали са "тъндър" или "JBL" примерно от 100 лв.
Последна промяна от La4o на Чет 13 яну 2005 23:46, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За Голф 3 мога да ти предложа перфектни компонентни системи на прилични цени (под 100лв., иначе започват от 100-120лв.). За около 85лв. взимаш 6,5" (17см) kickbass говорител + пищялка (много добра и качесвена) + "чукай си"
филтър! Ще ти свирят перфектно. По-добро за тази цена няма да намериш - другото, което можеш да направиш е 17см във вратите и една хубава пищялка изнесена на таблото, но пак същата цена.
Имам и по-слаби компонентни системи и дву-/трилентови говорители също! Ако искаш нещо драсни една т.нар. "БЕЛЕЖКА" или по-точно лисно съобщение (ЛС), за да ти обясня на широко!

Имам и по-слаби компонентни системи и дву-/трилентови говорители също! Ако искаш нещо драсни една т.нар. "БЕЛЕЖКА" или по-точно лисно съобщение (ЛС), за да ти обясня на широко!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”