мнение за активен събуфър PIONEER TS-WX206A

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
kambone
Автомобил: Passat b5.5 2001
Двигател: 1.8T AWT
Контакти:

мнение за активен събуфър PIONEER TS-WX206A

Мнениеот kambone » Пон 21 мар 2011 21:05

Здравейте колеги!
Понеже съм с голф и често сваляме седалките за нещо и като пътуваме често е пълен догоре с багаж и хора, винаги ме е спирало да си сложа бас (отново), това е първата ми кола без бас :)

Хвърлих око обаче, на PIONEER TS-WX206A - активен събуфър с вграден усилвател. Един вид плъг енд плей - като няма място или нещо друго винаги мога да му откача кабелите и да го оставя в гаража.

Намерил съм го в едно магазинче по-евтино отколкото по веригите за техника, мисля да ги чекна.
http://www.caraudiobg.net/index.php?top ... =TS-WX206A

Някой чувал ли е това да свири? Имате ли мнение дали си заслужава?

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Re: мнение за активен събуфър PIONEER TS-WX206A

Мнениеот bobocamaro » Пон 21 мар 2011 21:15

Определено да, тубата вади уникален звук за размера си. Слушал съм я и си заслужава. :beer http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=1553
Виж и коментарите в линка, а плъг енд плея който те интересува е уникален, без отвертки :drunk

idpapi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот idpapi » Пон 21 мар 2011 21:50

Слушал съм този модел много пъти,не ми харесва-няма удар,няма качество,няма и сила,но за сметка на това е 400 лв :lol: .По добре си вземи едно субче 10" с едно усилвателче.Нещо такова viewtopic.php?f=46&t=255349

Потребителски аватар
kambone
Контакти:

Мнениеот kambone » Пон 21 мар 2011 22:02

bobocamaro написа:Определено да, тубата вади уникален звук за размера си. Слушал съм я и си заслужава. :beer http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=1553
Виж и коментарите в линка, а плъг енд плея който те интересува е уникален, без отвертки :drunk

Мерси. Най-вероятно ще го взема и аз чух добри отзиви.

idpapi написа:Слушал съм този модел много пъти,не ми харесва-няма удар,няма качество,няма и сила,но за сметка на това е 400 лв .По добре си вземи едно субче 10" с едно усилвателче.Нещо такова viewtopic.php?f=46&t=255349

Пич, туби и усилватели по магазините много - имам голф хечбек и не ми вършат работа, багажника ни малее, зимата сме и с багажник отгоре и пак пътуваме фулл като натоварим и екипировка! Плъг енд плей-а, както спомена колегата по-горе за тази кутия си е супер оферта!

Някой друг да я е чувал / виждал наживо монтирана?

idpapi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот idpapi » Пон 21 мар 2011 22:18

Еми не знам ти си решаваш,щом мислиш,че ще ти е трудно да вадиш една 20 литрова кутия,която гаранция ще ти заема по-малко място в багажника от този TS-WX206A особено,ако е скосена.Усилвателчето монтирано на седалката не мисля,че ще ти пречи.Хайде със здраве и успех :beer

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Мнениеот дзвера » Пон 21 мар 2011 22:24

ето такова слушам в колата и го свалям като ми потрябва целия багажник ,хубав звук вади,е не ми масажира гърба :lol: но ...
viewtopic.php?f=30&t=255218

Потребителски аватар
kambone
Контакти:

Мнениеот kambone » Вто 22 мар 2011 23:19

а кик има ли? :)))

tihomir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tihomir » Съб 26 мар 2011 16:16

Колега Аз имам такъв Пайнер, взех го от колега от форума и на мен лично ми харесва как свири.Идеално се препокрива с другите говорители в колата.Ако не търсиш някакво маниашко боботене мисля че ще ти свърши работа.Междо другото ако можеш някаде да го чуеш както е наместен в кола с другите говотители ще е най-добре.
Успех и дано да останеш доволен от това което вземеш.

Потребителски аватар
Vio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vio » Съб 26 мар 2011 23:49

Аз също имам такова субуфърче и да ти кажа бях много разочарован като го закачих на старото ми sony в колата /независимо, че беше висок клас/. След това си взех един стар но уникален модел на pioneer 7400, направо промени цялото звучене и на колоните и на суб-а !!! Стига да имаш хубав плейър, TS-WX206A ще ти вади много хубав бас (не мн силен, но много приятен и плътен), ако искаш нещо повече след време (това ще направя аз сега) ще си взема още един и ще стане лудница :twisted:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”