питане за музика!

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Ivelinch0
Автомобил:
Двигател:

питане за музика!

Мнениеот Ivelinch0 » Нед 13 мар 2011 22:27

здравейте колеги, имам следното въпросче! имам CD Pioneer DEH-P2900MP, въпpoса ми е следния, имам едно буферче от домашна система, мога ли да го сложа в голфа без усилвател .... и къде да го закача на тия 2 чинча които излизат от CD-то за усилвателя ли? благодаря предварително! scare

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Re: питане за музика!

Мнениеот achodemo » Пон 14 мар 2011 16:48

В друга тема тук стана въпрос за същото нещо , принципно при пионера има тази възможност задните два канала за говорители ,не чинчовете те са само за усилвател, да се включат в режим суб драйв или да свирят само ниските . Та в онази тема някой спомена ,че е връзвал субуофер мостово на двата задни канала , плюс от единия и минус от другия,ако говорим за един говорител като суб ,иначе може и два отделни говорителя за суб на двата канала . Но мощноста на сд-то на тези канали е около 20 вата реялно .

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Пон 14 мар 2011 19:39

няма смисъл,нищо хубаво няма да постигнеш.А да не говорим,че товариш стъпалата и ще приключат бързо.
По добре инвестирай в някои качествени говорители за да постигнеш по хубави ниски честоти,поне това гледам ,че искаш.

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Вто 15 мар 2011 0:00

Аз съм връзвал така задните канали на CD Pioneer. Но тази функция мисля, че е от 4-5 серия нагоре. Казва се Direct Sub Drive, така че колегата може да провери дали неговия модел я има.
Но честно казано няма голям смисъл от нея. Слабичко е.

Потребителски аватар
Antonio87
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Antonio87 » Вто 15 мар 2011 0:06

колега виж тук във форума се продават стъпала за кола на сносни цени не се излагаи така,няма да имаш никакво качество на звука така сложи едно дари и не толкова мощно стъпало и ще усетиш разликата ,аз преди бях с 2-ва пайнера 20см без стъпшало пак свириха ама..... ташак работа купих си усилвател тъндър 4 по 100 и един бас JBL и сега искам да ти кажа че пайнерите свирят да си е.е ма.ката,така че пшрави си сметка

savage
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот savage » Вто 15 мар 2011 21:24

stanev11 написа:няма смисъл,нищо хубаво няма да постигнеш.А да не говорим,че товариш стъпалата и ще приключат бързо.
По добре инвестирай в някои качествени говорители за да постигнеш по хубави ниски честоти,поне това гледам ,че искаш.

:applause: съгласен съм

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”