Garmin Nuvi 215Bg
Garmin Nuvi 215Bg
Здравейте имам голямо желание да си купя навигация за Волфа.Спрял съм се на този модел http://garmin.bg/?s=5&i=164 Изглежда добре има даже връзка с блутут на телфон,може да се ползва като хандс фрий в колата,лошото само че няма карта на Европа,но чувам че и това се лекува.Моля някой ,който има такова или е виждал отблизо да изкаже мнение или препоръка.Благодаря на всички колеги предварително
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Garmin Nuvi 215Bg
Моята е подобна Гаремн 200 ,чесно казано се разочаровах !
passat123 написа:Моята е подобна Гаремн 200 ,чесно казано се разочаровах !
А какво точно не ти харесва и какъв е твоя Нуви 200Бг или Нуви 200W BG, 215 е съвсем нов клас с поддръжка навигация с имена на улиците Блутуут както и Фотонавигация.
колега точно за нуви 215бг нищо не мога да кажа, аз от година и половина ползвам нуви 760, разхождал съм го из българия, турция, гърция, сърбия, унгария, австрия, германия и т.н. - няма грешка, винаги ме е водило точно до кадето трябва. Знам че по-отношение на навигацията няма голяма разлика м/у различните модели на гармин (все пак ползват един и същ софтуер и еднакви карти), просто някои модели имат повече екстри от други (блутуут, мп3 и т.н. - аз лично никога не съм използвал нищо от това на моето нуви)
Това което искам да кажа - взимай гармин и няма да сбъркаш

Godzy84 написа:колега точно за нуви 215бг нищо не мога да кажа, аз от година и половина ползвам нуви 760, разхождал съм го из българия, турция, гърция, сърбия, унгария, австрия, германия и т.н. - няма грешка, винаги ме е водило точно до кадето трябва. Знам че по-отношение на навигацията няма голяма разлика м/у различните модели на гармин (все пак ползват един и същ софтуер и еднакви карти), просто някои модели имат повече екстри от други (блутуут, мп3 и т.н. - аз лично никога не съм използвал нищо от това на моето нуви)
Благодаря колега,взех го супер доволен съм.За разлика от стария този показва разрешената скорост на пътя(опция на картата)има приложенийце екорут,което ти дава някакъв среден разход на гориво,изчислява дали караш добре (като смята колко бързо набираш ,колко често спираш и дали поддържаш пост.скорост)а и блутут хандсфрийто върши чудесна работа.Горещо го препоръчвам на хора с малък бюджет или на тези,които за пръв път ще си купуват ГПС
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
честито, със здраве да го ползваш!аз съм с 205 и съм много доволен,качих си нов софтуер и вече и аз имам екорут, че на старата версия го нямаше.
handycam написа:честито, със здраве да го ползваш!аз съм с 205 и съм много доволен,качих си нов софтуер и вече и аз имам екорут, че на старата версия го нямаше.
Мерси и на теб
колега честито за GPS-а, ще ти пожелая да го разхождаш много и да те слуша
аз май нямам такова животно като екорут - от това което си написал че прави звучи интересно, трябва да видя дали не мога и аз да си кача

аз май нямам такова животно като екорут - от това което си написал че прави звучи интересно, трябва да видя дали не мога и аз да си кача

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Godzy84 написа:колега честито за GPS-а, ще ти пожелая да го разхождаш много и да те слуша![]()
The following products are compatible with ecoRoute:
nüvi® 2x5-series
nüvi® 7x5-series
nüvi® 1200-series
nüvi® 1300-series
kpaci написа:Godzy84 написа:колега честито за GPS-а, ще ти пожелая да го разхождаш много и да те слуша![]()
The following products are compatible with ecoRoute:
nüvi® 2x5-series
nüvi® 7x5-series
nüvi® 1200-series
nüvi® 1300-series
да колега, и аз разбрах че на мойто нуви няма да го бъде тоя ecoRoute, ама кво да се прави

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Еми просто е задавам му улицта то я бърка нема подобро описание на Бг !

- okokore
- Автомобил:
- Двигател:
passat123 написа:Еми просто е задавам му улицта то я бърка нема подобро описание на Бг !
нещо си си омазал настройките мен, върни му ги на заводски и тествай пак.
И не по-малко важното е с коя версия на картата си? Ако е стара нищо чудно да се бърка.
За всички ползващи навигации гармин има вече нова карта "OFRM Geotrade 4.80"

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Ми версията ми е от Тхномаркет която е дават и сега е на ремонд за
преисталция :Д и така ! Уж на нова карта ще слагат !
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
колеги с коя карта сте на Garmin-а, в смисъл кой вид?
- okokore
- Автомобил:
- Двигател:
passat123 написа:Ми версията ми е от Тхномаркет която е дават и сега е на ремонд за
ми стават такива работи дет се вика.. важното е че ще ти го оправят фор фрии. Картата незнам кво може да и стане че да се скофти.. по-скоро нещо с устройството..
handycam написа:колеги с коя карта сте на Garmin-а, в смисъл кой вид?
Как с коя ве мен? За всеки си е индивидуално в зависимост от необходимости, желания и изисквания.
Ако става въпрос за картите на Геотрейд, които са на повечето навигатори гармин с инсталирана карта, продаващи се в България, вариантите са следнинте:
1. Стандартен вариант - на всички устройства които се купуват с инсталирана карта;
2. Олекотен вариант - не включва информация за растителната покривка в страната;
3. Вариант с хоризонтали (дет се вика изолинии) - съдържа хоризонтали (изолинии) през 25 метра надморска височина;
4. Топографски вариант - съдържаща топографска информация, предназначена за Garmin Colorado, но може да се използва и при серии 60C, 76C и Etrex
Линк с инфо за най-новата карта на Геотрейд съм дал няколко поста нагоре. Там пише подробно кво включва.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”